Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrozpoczona mamusia Agusi

Moja córka spotyka się ze starszym facetem

Polecane posty

Gość mrozpoczona mamusia Agusi

Moja 18 letnia córka spotyka się z 40 letnim mężczyzną, w dodatku to jest dawny znajomy mojego męza, kiedyś razem pracowali... on jest rozwiedziony, ma 3 dzieci... ona świata poza nim nie widzi, jak jej wytłumaczyć, że to nie jest odpowiedni mężczyzna dla niej. ? ehhh sil mi już brak, sama jestem z tym wsyztskim, mąż za granicą pracuje... jeszcze o niczym nie wie...

Gość izka55
Ja bym spróbowała ja poznac z jakims chlopakiem w jej wieku jak sie w innym zakocha to sie w tamtym odkocha :)

Gość taka jedna zossia
hehe naiwne. odkocha- zakocha. to nie takie proste.

Gość Donata00
o kurwa pewnie jej kase daje

Gość septemberON
nie wytłumaczysz jej procesu ktory i tak doprowadzi do rozpadu zwiazku. tak moim zdaniem zbyt drastyczna różnica wieku to niedociagniecia emocjonalne twojej córki. ciagnie ja do odpowiedzialnego faceta, opiekuna... a facet...idotka ktory nie ma nic do stracenia. co zrobić ...modlic sie zeby nie zrodzilo sie z tego dziecko i czekać. twoja córka jako macocha- nie dzwignie tego. wspólni znajomi ddatkowo uswiadomia "rożnice poziomów" nie do ogarniecia.

Gość Grzesiek Koniobij Wytrzepał
Stary ale jary. :P Że też chłop takie stare wybiera. :) Co na to Pierdek ?:P

Gość paolaaa
mrozpoczona mamusia Agusi wygon córke z domu,odetnij kase dla niej,nie utrzymuj kontaky,to corcia szybko do ciebie wroci i zakonczy romans ze starym prykiem.No chyba,ze corcia to taka 18 letnia dziwka,to narzekac nei bedzie,bo sponsor ja bedzie utrzymywał.

Porozmawiaj z tym facetem jakie ma plany wobec Twojej córki ale moim zdaniem chodzi o seks i tyle bo dla mnie taki związek to abstrakcja tym bardziej że córka mojej koleżanki też mając 18 lat spotykała się z 36 letnim mężczyzną i jak się potem okazało chodziło jedynie o seks ale dziewczyna była na tyle rozsądna że z Nim nie współżyła i dlatego też rozpadł się ten "związek" w szybkim tempie:)

Osoba wyzej ma racje. To zybt duza roznica wieku-ona jest zbyt niedojrzala i niedoswiadczona. To ja bedac od niej 10 lat starsza mam mezczyzne w wieku 41 lat i wieksza roznica bylaby wg za duza. W wieku 18 lat malolaty czuja sie dorosle majac starszego partnera u boku a same wiemy jak dziecinne i niedoswiadczone w tym wieku. Rozumie cie ze sie o nia martwisz wiecej niz rozmawiac- nie mozesz. Nawet jesli spali sie na tym zwiazku-musi sama do tego dojsc...