Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisia norrka

oto co mi powiedzial były

Polecane posty

Gość lisia norrka

cześć jestem tu nowa, mam 26 lat i chciałabym zapytać was o zdanie bo nie do końca udaje mi się zrozumieć facetów. mój były chłopak zerwał ze mną z błahego powodu 3 miesiące temu po 5 latach bycia razem. to była jego decyzja. uszanowałam to chociaż nie podał mi konkretnego powodu. wczoraj byłam na imprezie u znajomych i spotkałam tam jego. chwile pogadaliśmy a na moje zapytanie co u niego, odpowiedział: "powoli próbuje się odnaleźć". o co mu chodziło waszym zdaniem/? z góry dziękuję za odpowiedź

Gość lisia norrka
jeszcze jakieś opinie?

Gość strawberry_6789
próbuje się odnaleść w nowej sytuacji czyli możliwe że chodzi mu o zapomnienie o relacjach między wami...

Gość kupa złomu nic wiecej
pewnie chce do ciebie wrócić

Gość lisia norrka
strawberyy masz na mysli nasze relacje czyli to co nas łączylo? dla mnie to jest dziwne, po co on mi o tym mowi skoro sam chciał się rozstać to ja chyba ja powinnam mieć problem z odnalezieniem się po tym jak mnie zostawił bez powodu

matko :O Jak Ty nie wiesz o co chodzi, to ja się dziwię, ze wogóle z Tobą był. Bez urazy. A jemu chodziło o nowe układanie sobie życia. Jak pytalaś to dostałaś odpowiedź.