Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnepytaniaammmmozewcale

a jednak tryumf KK

Polecane posty

ale jaki? Bo wiecie - gdybym dostała forsę po matce to wzięłabym 20%. Powinnam wziąć 10% - no to 10% procent a reszta by lezała. Choć pasowałoby 20% wziąć, a może nie? A reszta by została. Choć brygidkom i tak bym nic nie dała. Bo co? Po co? Na co? A innym tez. Reszta by została. Ale na mieszkanie bym miała , wynieść się , czegoś poszukać. A bez pieniędzy matki się nie da sie dowiem? No nie. Choć wiecie - jej matka DOMNIEMANA traktowała ją jak ...kwiatek. A ja Barbara Radziwiłówna, a z drugiej strony ogrywanie murów stąd rzymski rodowód. No wiecie - jedynie, ze się nie powiesiłam i tyle. Znaczy inny koniec miał być, ale kasy nie miałam i tyle. To wszystko juz jest ograne i bez znaczenia, ale tak było i tyle. I to jest że nie chcę pracować. Ależ chcę tylko wszyscy na mnie. No to dlatego że nie mam forsy ale ja chciałam. i chciałam pieniądze od Żydów za doktorat i tyle. No wiecie - ja jestem wykończona SAMYMI SAMOBÓJCAMI OD WIELU LAT. Co ja mam jeszcze zrobić żeby było dobrze? też się powiesić? A ci Arabowie w Londynie mieli być Żydami a nie Arabami i by kasa była, ale to liczą te żony i to takie bez sensu. Od gejów kasy nie chce i tyle. Za doktorat od Żydów i by mieli szkoły - tak się uczą wiecie. A teraz co dalej przede mną? Jakie gówno znowu? Bo miałabym matkę POLKĘ normalną i dawno w USA jestem, ale na wszystko mi żałowała, a wiedziałabym wiecie, że taka popierdolona w łeb i dawno kredyt bym wzięła i wyejchała. A teraz na starość wszyscy się wysrajcie i tyle. Nie dość, ze matkę mi zabili, ojciec pierdolnięty w łeb to ani grosza - jeszcze baraba ra Radziwiłowna. Już lepiej byc tym, postrachem na Hitlera czy nie wiem :( idżcie się leczyć na łeb wariaci :(

Niech ta moja babcia DOMNIEMANA - ta stara kurwa sobie to zeżre wiecie. To nie sa jej pieniądze - oby do piekła trafiła szmata i tyle za wszystkie telefony. glupia kurwa nie wiadomo skad. Jedynie że ci rodzice matki dzieci nie mieli i taki koniec. A gdzie indziej? I tyle :(

Wiecie ja sie nikomu nie dam bo po średniej ogrodniczej i by mogli ze mnie rżeć że bez seksu żyję. Ale po studiach? A po co komu studia? Zapytajcie tego zera _ DOMNIEMANEJ matki mojej matki. A ten ojciec mój - on wiedział, że rodziców matki nie ma i jeszcze jej pomagał. No wiecie co... ja taka nie jestem. i tyle :(

I sami zobaczcie jedynie moja matka sie ratuje z całości przez samobójstwo - reszta potępienie wieczne i koniec. Skoro nie chcieli Żydzi szkół to na lekarza mieli dawać i by mieli szpitale. Co mnie obchodzi reszta. Bo się żle zachowywałałam na amazon. A co ich to do kurwy nędzy obchodzi. Oby wylecieli wszyscy bo mi powiedzą, że Żydów szanuję , a swoi? W końcu nie skonczyłam doktoratu, a u swoich bym skończyła. No i słusznie to wydup z pracy i koniec. Tak jakby wiecie mi na stałej pracy nie zależało. I co? Nie jest to wszystko moje? Wszystko i tyle. Bo matka ma tylko mnie i nikogo więcej. A ja tylko ją i tyle. Ale niech sobie kradną - to jest złodziejstwo, tak sie dzieje i tyle. Ale to nie moja sprawa/ ja nic z tym nie umiem zrobić. I tyle :( Oni się mają odczepić i tyle. A ci Zydzi też - tam zapierdalać w nocy w książkach. Ja to miałam wiedzieć, że zbierać gdzies będę coś o wielkości poł milimetra - o 3.00 w nocy. Dajcie spokój :( Nigdy nie przebaczam i tyle :(

Ile to ten Żyd może mieć żon. Niech no oni sie też z kimkolwiek liczą. 1 żona i 3 kochanki i wszystko z dziecmi? To 4 żony i Araby i pieniądze od Arabów. Od gejów nie mogę bo matka od małego była pogwałcona. Przez to taka moralna. Ale od Żydów i Arabów mogą być i tyle.