Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dadis18

studia

Polecane posty

Gość Dadis18

Na jakie studia mogę się wybrać po maturze z następujących przedmiotów : polski podstawowy, matma ROZSZERZONA, angielski podstawowy, geografia podstawowa.

Gość Dadis18
Nikt mi nie doradzi?

Gość purpura_to_moj_płaszcz
Nie masz żadnych zainteresowań, pasji, nic? Nie potrafisz samodzielnie przejrzeć w necie ofert kierunków, sprawdzić jakie są na nich przedmioty, jakie perspektywy pracy? Nic? Obcy ludzie mają ci wymyślić kierunek studiów, czyli w zasadzie zaplanować całe twoje przyszłe życie zawodowe. Nie wiemy, jakie masz wady i zalety, nie wiemy czym się interesujesz, jakie masz mniej więcej plany na przyszłość. Poza tym trzeba być kompletnym łosiem, żeby do tego stopnia nie wiedzieć, co się chce w życiu robić.

Gość mdsw
na pilbudę?

Gość mdsw
jeszcze ang zdaj rozszerzony albo fizyke i na większość kierunków na polibudzie możesz

Gość Dadis18
Daruj sobie łosia, jak nie znasz odpowiedzi na moje pytania, to nic nie pisz. O moich zainteresowaniach świadczą przedmioty które wybrałam. Poza tym nie gwarantuję że pójdę akurat na ten kierunek na który ktos mi poradzi. Po prostu szukam czegoś ciekawego, z perspektywami, a może ktoś mógłby mi podsunąc coś co przypadło mi by do gustu. Mało kto wie co chce robic w zyciu.

Gość Dadis18
Fizyka odpada, jestem na humanie. Sama matma zajmuje mi wiele dodatkowego czasu.

Gość Dadis18
Ktoś potrafi mi pomóc? Chodzi mi o konkretny kierunek? Może ktoś studiuje i może powiedzieć czy coś jest interesujące.

Gość mdsw
zapisz się na rysunek i spróbuj na arch i urbanistyke