Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mental cut

Jest jakiś test dla niezdecydowanych, na kogo głosować?

Polecane posty

Gość mental cut

j.w.

Gość Donata00
głosuj na PIS

Gość meszugene
licza sie w sumie dwie partie wiec tutaj test Jesli jestes: 1. zaradnym zyciowo, optymista, czlowiek zdrowy, wykształcony, wolny od nałogów opcją dla ciebie bedzie PO 2. jesli jestes ciemnym katolem na rencie umysłowej, zawistnym polaczkiem weszacym wszedzie wrogów i spiski, brudasem i alkoholikiem - wybierz PiS 🖐️

Gość meszugene
a jeśli lubisz idiotów głosuj na mnie :D

Gość ptasiek nastroszony
głosuj na tych , którzy nie obiecują oszukując jak tandetny komiwojażer potencjalnego klienta na swój szajs tylko na tych , którzy mają pomysł na to byś mógł w swojej Ojczyżnie wziąć legalnie to co Ci się należy i pozwolić innym też wziąć. niczego nie chce od nikogo jeno by mi nie przeszkadzano godnie zarabiac i życ. i mnie nie okradano i broniono w ramach mych podatków mnie przed złodziejami

Gość Donata00
zagłosuj na PIS bo PO nic nie robi tylko zadłuża nasz kraj liże dupska ruską i niemcom tusk kiedyś powiedział że się wstydzi że jest polakiem jest dwulicowy i fałszywy pierw gonił dopalacze apotem chciał zalegalizować narkotyki a jedynym argumentem PO aby na nich głosować jest to że jeżeli głosujesz na PIS to "jesli jestes ciemnym katolem na rencie umysłowej, zawistnym polaczkiem weszacym wszedzie wrogów i spiski, brudasem i alkoholikiem"

Gość mental cut
nie znam się zbytnio na polityce, gospodarce, dlatego prawdopodobnie w ogóle nie zagłosuję. nie wiem która partia ma program, który by rozwiązał problemy gospodarcze, wprowadził Polskę na drogę wychodzenia z zadłużenia itd.

Gość van gogi
głosuj na mastera 111 jest 178 na liście ze stalowej woli

Gość mental cut
wielbiciel dzięki :)

Gość mądrala nie wiadomo skąd
według testu od wielbiciela 70B wyszło mi PPP :D

Everyone's Results UPR lub KNP - 37 % PiS - 12 % PPP - 11 % PO - 11 % Samoobrona - 7 % Prawica RP - 6 % SLD-UP - 6 % Palikot - 4 % LPR - 1 % PJN - 1 % PSL - 1 % nice 🖐️

Gość mental cut
ja przy paru pytaniach miałam wątpliwości, bo się nie znam. wyszło mi Unia Polityki Realnej bądź Kongres Nowej Prawicy

Gość ptasiek nastroszony
dobry ten test , merytoryczny , wyszło mi , że UPR +KNP w 37%

Gość mental cut
UPR przekształciło się w KNP czy to oddzielna partia?

Gość ptasiek nastroszony
37% czyli już może być skuteczna i sponiewierac Człowieka po spożyciu....

Gość Fertility
Grrr.... nienawidzę jak ktoś tak mydli oczy innym mówiąc, że do wyboru są tylko dwie partie... a cała reszta to co? Przez to, że ludzie sa nastawieni na głosowanie na jedną z dwóch partii nic się w tym kraju nie zmiania. Skoro tamci ludzie, którzy byli u władzy nic nie zdziałali, to może warto dać szansę komuś innemu? Ludzie myślą, że mają do wyboru tylko 2 partie... i dziwią się, że się w żadnej nie odnajdują... A przecież żyjemy w dobie internetu, wystarczy wejść, poszukać, są specjalne testy, w których wypisujesz czy zgadzasz się z danymi poglądami a program pokazuje Ci, która partia ma podobne poglądy... Nie ograniczajmy się do dwóch partii, bo mieli zawsze więcej głosów... jesli przestaniemy tak myśleć i zagłosujemy na tych, na których naprawdę chcemy i ich popieramy, to może wreszcie wygra jakaś inna partia i coś się zmieni. Pozdrawiam

Gość jezeli jestes za niszczeniem
państwa polskiego , aborcja ,gejostwem gmo w naszym kraju to głosuj za platforma a jeżeli jestes przeciwna aborcji i gmo w naszym kraju i gejostwu i żeby polska była silna i bogata to głosuj na prawo i sprawiedliwość

Jesteś POLKĄ,POLAKIEM? Kochasz swój Kraj? Głosuj na NARODOWE ODRODZENIE POLSKI! NARODOWE ODRODZENIE POLSKI dba o POLSKĘ i POLAKÓW

Gość szz
to korwin teraz w jakiej jest partii?

Gość 2323232323232323232323
Kto to zrobił ? Krasnoludki ? NIE, to niestety PO Likwidacja stoczni polskich podczas gdy Niemcy dofinansowują swoje upadające Afera przekrętów Karnowskiego w Sopocie Afera z 50 krotnym zmniejszeniem podatków od pól golfowych -Drzewiecki dla Wejherta ITI Uzależnienie na lata od rosyjskiego gazu Tusk gra w piłkę, a dowożą go trzy rządowe limuzyny Dobre stosunki z Rosją. Bardzo dobre. Polska umorzy rosyjskiemu Gazpromowi 1,2 miliarda złotych. Polecam PiS lub Nową Prawicę J.K.M

Gość polska jessssssssssssssst nr1
fajny test, wyszedl mi palikot i tak zamierzalam glosowac

Gość ramoneska
nowa prawica 9 to mi pasuje nie w 100% ale...