Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saleminkaa8

co zrobić...

Polecane posty

Jestem głupia i nie wiem co zrobić,bo chyba zrobiłam coś czego nie powinnam robić... Poznałam kogoś ponad 5 lat temu,po 2 latach rozstałam się z nim na prawie rok,potem wróciliśmy do siebie,ale w tym czasie byłam z kimś innym.Gdy wróciłam do byłego to i ten 2 facet też kogoś poznał,cały czas utrzymywaliśmy kontakt ze sobą. Do tej pory to robiliśmy,głownie rozmowy telefoniczne,smsy,gg, czasami gdzieś wyskoczyliśmy na piwo w gronie znajomych.W moim obecnym związku nie układa się za dobrze,mamy prawie 2 letnie dziecko,chciane :) Jednak gdy zaczęło się psuć pomiędzy nami częściej kontaktowałam się z byłym,on zerwał ze swoją dziewczyną i jest obecnie wolny.Ostatnio dość często się zaczeliśmy spotykać,najpierw ze znajomymi,a ostatnio sam na sam.Kilka dni temu znowu się spotkaliśmy, poszliśmy na piwo no i poszło to za daleko...seksu nie było,ale wszystko inne tak... ;) On znowu coś do mnie czuje,a ja nie wiem co mam robić. Zawsze to jest durna sytuacja! bo ja mam kryzys w zwiąku,"przyplątał" się były którego kiedyś kochałam a on mnie i nie wiem co robić.On znowu chce się spotkać,a ja nie wiem co robić. W moim obecnym związku zaczęło się psuć ponad rok temu,nie sypiamy ze sobą od 4 miesięcy(w sensie seksu) nie wykazuje oznak że mu na mnie zależy...mamy dziecko,więc podjęcie niektórych decyzji jest trudne...co byście zrobili na moim miejscu ?

Gość septemberON
bysmy podjęły decyzje...:) niesie to ze sobą ryzyko porażki- w ktorym przypadku. czas okaze.