Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość good afternoon

Przeczytajcie to! Błagam!

Polecane posty

Gość good afternoon

Poznaliśmy się na czacie, ona pisała że chodzi jej o związek. Spotkaliśmy się parę razy i wszystko niby ok ale znalazłem przypadkowo jej kilka profili na stronkach typu anonse. Szuka tam mężczyzn, kobiet, sexu, sponsoringu. Podszyłem się pod jakąś dziewczynę i do niej napisałem jako lesbijka. I o dziwo ona też napisała że jest less i szuka dziewczyny. Napisała również że miała chłopaka i że seks z nim ją nie kręcił. O mnie nic nie wspomniała choć jesteśmy już jakby parą. Jeszcze nie gadałem z nią na ten temat ale nie wiem co teraz mam robić? Czy powiedzieć jej o tym wszystkim? O co jej w ogóle chodzi? Skoro jest less to po co jest ze mną? Słyszeliście o takim czymś? Ona ma coś z głową?

Gość van gogi
z głową może nie ale z cipą napewno

Gość chocholize
Z głową może nie, ale chyba nie traktuje Waszej relacji na poważnie... Jeśli by na prawdę coś do Ciebie czuła to na pewno nie odpowiedziałaby na żaden anons (nawet jeśli zakładała te konta przed Waszym poznaniem).

Gość Ha ha chyba ty
Ty masz cos z glowa skoro jeszcze nie zakaczyles z nia znajomosci

Gość good afternoon
Jeszcze zapomniałem dodać że właśnie zerwała z dziewczyną że ją mocno kochała ale woli o tym nie mówić.

Gość good afternoon
Gdy jesteśmy razem to zachowuje się normalnie tzn jak normalna heteroseksualna kobieta, nawet się całowaliśmy i ona tego chciała a tu ma takie odchyły. Nie wiem co o tym myśleć?

Gość good afternoon
ja tam nie wchodziłem, po prostu wpisałem jej nick z fotki w google i już wszystko wiedziałem

Gość good afternoon
wszędzie używa takiego samego.

Gość good afternoon
Przychodzi mi jeszcze na myśl że ona jest naprawdę less a mnie chce wykorzystywać jako przykrywkę aby ukryć swoją swoją orientacje. Bo zauważyłem że bardzo zależało jej żeby wszędzie się z nią pokazywać. Nawet chciała mnie przedstawić rodzicom.

Gość wariantB
może ona jest BI i daje na dwa fronty. Jej mówi że jest less a tobie że hetero.