Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamra

problem po przedluzeniu rzes

Polecane posty

Gość tamra

Na wakacje przedluzylam i zagescilam sobie rzesy, po 3 tygodniach uzupelnilam i naprawde przez cale wakacje efekt byl super. Rano wstawalam i bez makijazu moglam chodzic caly dzien.Straszna wygoda tez na plazy .Jednak wakacje sie skonczyly i moje rzesy staly sie okromne.Czesc z nich powypadala kilka jeszcze jest. Dodam ze wczesniej mialam bardzo ladne. Czy ktoras z Was miala taki problem,jak sobie radzilyscie, czy one kiedys odrosna,czy moze powinnam uzywac jakis odzywek? Teraz przyklejam sztuczne na pasku zeby jakos ukrys i zatuszowac bo nie ladnie wygladaja.

Belcils - krem rewitalizujący do rzęs ok 30 zł w aptekach. Poczytaj jeszcze opinie na necie. Podobno dobry do sztucznych, ale nie używałam tylko słyszałam

usun olejkiem rycynowym lyb zwykla oliwka - cos tlustego - te sztuczne co ci zostaly, przyluz wacik i odczekaj az sztuczna sie odklei Oczywisie ze twoje rzesy odrosna do takich jak byly przed zalozeniem sztucznych. To ze sa teraz krotkie to naturalne - sa mlodziutkie, to nowe rzeski ktore wyrosly na miejsce tych co wypadly. Proces wypadania i rosniecia nowych rzes jest normalny, taka natura rzes nie potrzebujesz zadnych odzywek, rzeska do swej normalnej dlugosci rosnie ok 3-4 tyg, potem ma ok 8 tyg nomalnego rosniecia i wypada :-)

tamaraa zaden krem do sztucznych nie ejst dobry, kazdy krem szkodzi sztucznym rzesa

Gość tamra
Marta dziekuje Ci.Pocieszylas mnie, bo naprawde troche sie wystraszylam.

Gość juv
Jeśli chodzi o słabe i krótkie rzęsy to polecam Krem Belcils. Nakłada się go na noc i efekt już po 2 tygodniach stosowania jest super. Można też razem z kremem stosować inne produkty tej marki-mają też bardzo dobre tusze do rzęs. Ceny choć nie najniższe to produkty są naprrrrawdę mega wydajne i nie trzeba ich kupować raz na tydzien :P

Gość mara1
To prawda krem Belcils jest naprawdę dobry. Kupić go można w aptekach co już mówi samo za siebie , że nie może to być jakis bubel. stosowałam też żel i maskare wzmacniającą z serii Belcils i efekt końcowy kuracji musze powiedzieć szczerze jest zaskakujący!! i rzęsy nareszcie przestały wypadać!!! Polecam polecam i jeszcze raz polecam Belcils

Gość vikivicky
Popieram - Belcils super! Plus jest taki, że mają całą gamę produktów i przez to możesz odżywiać rzęsy i w dzień i w nocy. Można stosować też pod makijaż. Po przedłużaniu rzęs na pewno mocno je odżywi.