Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przystoyniakk

Co jest z tymi naszymi dziewczynami

Polecane posty

Gość Przystoyniakk

Powiedzcie mi jak jest z tymi dziewczynami . Maja chlopaka konkretnego i takiego co duzo dziewczyn by chcialo miec piszacy tutaj na forum . Jak jest ze one zdradza a mowia ze kochaja? i po co pozniej zaluja? bo ja nie moge zrozumiec.... Nie wywyzszam sie ani nic . Nie obrazajcie mnie prosze. Czy chodzi o zabawe? przeciez to samo mozna miec ze swoim partnerem.

Gość vdgfga
Ja jakoś nigdy nie zdradzałam, za to niestety trafiam na facetów, którzy nawet się nie kryją z tym, że chcą mieć inne na boku :( I to mądrzy i fajni (poza tym) faceci :( Kiedy zauważają, że nie idę na takie układy albo się wycofują, albo nadal starają się mnie nagabywać na taką fucking friend :( To jest tak niesamowicie przykre. Jestem u kresu utraty wiary w facetów, ale skoro Ty piszesz w drugą stronę, to może jacyś przyzwoici faceci istnieją.

Gość vdgfga
tzn. u kresu wiary :)

A ja mam świetnego faceta i nie chciałabym Go zdradzać bo jest najlepszy i najkochańszy

Gość vdgfga
A co do Twojej dziewczyny to szmata i tyle. Kobieta nie zdradza pod wpływem impulsu, zdradza tylko jeśli kiedyś już to rozważała albo o tym marzyła.

Gość vdgfga
A gdzie go poznalaś? ;)

Gość Przystoyniakk
dziekuje . Ale mam doczynienia z postacia ktora ma wszystko . Staram sie a ona jakj wyjedzie do sopotu na 3 dni to kontakt prawie zerowy . Jak to mozliwe ze niektore kobiety tak nie szanuja? co im w glowie?

W pracy zupełnie banalnie. I szczerze mówiąc im dłużej tym lepiej między nami się układa

pstro w głowie... może jakiś dystans, Ty ją zacznij lekceważyć i przekona się jak miło się wtedy człowiek czuje

Gość vdgfga
Czuje, że ma Cię na każde zawołanie i wszystko jej wybaczysz, a im 'gorsza' jest, tym bardziej się starasz. Szkoda, że ludzie nie potrafią się zachowywać adekwatnie do postawy partnera i czasami się upokarzają gdy to drugie traktuje ich jak powietrze albo po prostu źle.

Gość Przystoyniakk
robilem to ale na nic. Tak jakby jej nie zalezalo . Powiedzmy ze tyle dziewczyn staralo sie o moje wzgledy a ja teraz zaluje . Ale czlowiek nie wiedzial jak bedzie. Nie bedzie wiedzial dopuki sie nie przekona

Gość vdgfga
hyeanakira ma rację. Chociaż ja po zdradzie bym się zachowywała jakby ta kobieta była dla mnie zerem i skreśliłabym ją ze swojego życia. Uczciwości nie da się wyuczyć. No chyba, że jesteś gotowy mieć taką przez całe życie albo nie spotykasz się z nią z planami na przyszłość tylko tak dla zabawy, żeby póki co nie być samotnym.

Gość Przystoyniakk
A moze ona tak robi ? zeby nie czula sie samotna albo zeby byc ku boku fajnego goscia? to sie robi ciezkie i to troszke boli bo sie zakochalem ale nie potrafie jej skreslic

Gość Lilka_Lila_LiLo...
Bo dziewczyny obecnie "mężnieją". Zauważ sobie, że sam na pewno oglądasz się za spódniczkami i gdybyś miał okazję na pewno byś zdradził.

Gość vdgfga
No to skoro jej nie zależało, to chyba już o niej nie myślisz jako dziewczynie dla siebie. Czy nadal chcesz z nią być? (A raczej obok niej.) Ja w pracy poznałam 30latka ostatnio. Spodobało mi się, że nie patrzył na mnie jak na mięso, był kulturalny, znał się na tym co robi. Zaczęliśmy pisać po pracy i wszystko pięknie... dopóki nie zaczął się rozpisywać, że w pracy ma ochotę się na mnie rzucić i marzy mu się, żeby przyszedł do mnie do domu, wsadził mi do buzi itp. I to przed pierwszą randką, chociaż później też byłoby trochę nie na miejscu. Dlaczego trafiam na takich idiotów?

Gość Przystoyniakk
mialem tydzien temu taka okazje jezeli chcesz wiedziec . I odmowilem . Bo u mnie milosc to jedna z najwazniejszych rzeczy . Zabawa to co to za zabawa bez tej osoby? Mialem taka sytuacje i odmowilem .

Gość vdgfga
A co do Twojej sytuacji, miałam faceta który był tak jak Ty w niej zakochany w swojej byłej, której zafundował wakacje w *****hotelu w Turcji, bzykali się codziennie oczywiście, a ostatniego dnia powiedziała mu, że go nie kocha i nagadała swojej mamie, że ją próbował zabić, żeby się nie wydało, że sypiała z nim dla kasy. Na szczęście nie uprawiałam z nim seksu, ale zmarnowałam na ten związek z nim prawie rok czekając aż zapomni o tamtej. Nie zapomniał, we mnie się nie zakochał, a teraz sam ma inną laskę co tydzień, seks grupowy z kolegami i dziwkami itp. - dlatego, że się kiedyś nieszczęśliwie zakochał i kobiety są złe. Przepraszam za słownictwo, ale ludzie są w większości pojebani i lubią być deptani przez innych, najbardziej kochają tych, którzy nimi pomiatają.

Gość Przystoyniakk
Przykro mi naprawde. Ona mnie tak jakby olewa . Chce wytlumaczyc sobie pare rzeczy ale ona mi tlumaczy ze takie rozmowy ja mecza . to jak mam sie dowiedziec o co chodzi jej ? mam w myslach zeby ja zostawic . Ale bedzie mnie to bolalo

Gość mental cut
no jak to ktoś powiedział - zauroczona kobieta daje się porwać emocjom i burzy całe swoje życie. kobiety są bardziej emocjonalne od facetów dlatego tak robią

Gość mental cut
znaczy ja piszę odnośnie zdrady :classic_cool:

Gość Przystoyniakk
W takim razie zdarza sie duza liczba kobiet ktore nie mysla? lub maja z tym poroblemy?

Gość vdgfga
Tak, a faceci myślą bardziej ch*** i dlatego tak robią. Nie tłumaczmy się nawzajem. Mamy mózgi i używajmy ich czasem.

Gość Przystoyniakk
Ale zauwaz ze nie wszyscy tak robia. Powiem Ci ze moga tak pomyslec . Ale czy zrobia wszyscy ? ja nie zrobilem wiec nie mow o wszystkich

Gość vdgfga
Tak, wiem, że nie wszyscy. To był taki odzew na to, że kobiety są bardziej emocjonalne dlatego zdradzają. Ja jakoś nawet mając dużo wypite nie zdradziłam nigdy, a nie mając faceta nie poszłam z facetem z imprezy do łóżka. Myślę, że po alkoholu robi się to na co nie ma się odwagi na trzeźwo, ale bardzo się tego na trzeźwo chce, ale np. boi się, że się wyda. Dlatego nie wybaczyłabym nawet zdrady 'z powodu alkoholu'.

Gość Przystoyniakk
Mysle czy dobrze bym zrobil gdybym zerwal... bo ja myske tak ze piekniejszej od niej nie ma.... zle mysle .. wiem ... ale jak inaczej moze myskec\ osoba ktora kocha

Gość vdgfga
Ok, to będę się cieszyć, że mnie chcą mieć na stałe, a inne tylko czasami albo regularnie, ale różne. No tak, mężczyźni patrzą na wygląd głównie.

Gość vdgfga
Ale skoro istnieją wierne jednostki, to można się dobrać w wierną parę :) Może jak jest dziewczyna z urodą anioła i bogaty przystojny facet to są jak dwie papużki zazdrosne o siebie i tak martwiące się o to, że drugie zdradzi, że nie mają czasu sami zdradzać. Świat jest pusty. Nie zrywać z dziewczyną, bo jest piękna...