Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uderzyłem dziecko

Spoliczkowałem syna narzeczonej.. ona zerwała!!!

Polecane posty

Gość uderzyłem dziecko

Spoliczkowałem syna narzeczonej.. ona zerwała!!! Spoliczkowałem 8letniego chłopca. Wkurzył mnie gówniarz, nie mogłem się zając sobą. Ciągle coś leciało mu z rąk, on idzie obok mnie, wpada na mnie a w rękach trzyma szklankę w której jest cola i wylewa ją na mnie. Nie wytrzymałem i dałem mu w twarz, mały się rozpłakał. Najpierw poszedł do mojej kobiety, ona oznajmiła mi że z nami koniec a potem idzie po swoją rodzinę - ojca i brata i ci do mnie z łapami skaczą, więc poszedłem stamdąt żebym nie oberwał.

Gość abrra kadabrrra
😠

Gość uderzyłem dziecko
Tyle hałasu oto że dziecko dostało w twarz, które jest uciążliwe, niegrzeczne i nie uważa jak chodzi. Zdenerwowałem się, poniosło mnie, ale to chyba nie jest powód by ona nasyłała na mnie swoją rodzinę i zrywała ze mną.

Gość abrra kadabrrra
dobrze zrobiła

Gość flow
fajna, konkretna kobieta. dobrze ze nie jest jedna z tych babeczek co np. na tym forum po tym incydencie dopytywalyby sie co zrobic dalej czy ci wybaczyć czy nie. ta akurat doskonale wiedziala co zrobic. chwala jej co z ciebie za mezczyzna co bije dziecko......?

Gość uderzyłem dziecko
Ktoś musi nauczyc dzieciaka posłuszeństwa, a jak widac oni go tam tego nie nauczyli. Jeszcze ona bierze przytula go i woła swoją rodzinę by mi oddała za to że uderzyłem jej dziecko. To jest niedopuszczalne co oni zrobili z tym dzieckiem, rozpuścili go jak dziadowski bicz.

Gość flow
dziecko to nie mebel czy kukla zeby siedzialo w bezruchu bo ty tak sobie zyczysz

Gość kot.13
a co byś zrobił gdyby obcy facet uderzył Cię w twarz? Lubisz upokarzać słabszych? Moze byś tak ze mną zatańczył- tylko woreczka na zęby nie zapomnij- przyda ci się.

Gość wyczuła śmiecia laska
dlatego zerwała.

Gość powinni ci
wpierdol spuscic i to porzadny!!!!To jest dziecko baranie jeden!!!

Gość karuzelamarzen**
to prowokacja :D

Gość ddeerrr
Dlaczego uderzyłeś tego biednego chłopczyka? a przed nimi uciekłeś:(?

Gość 3 razy ten sam temat?
To juz 3 temat ktory zalozyles dzisiaj taki sam. Ale jednak napisze cos od siebie! Nie potepiam rodzicow ktorzy bija swoich malych synow ale potepiam rodzicow ktorzy bija coreczki, z dziewczynkami trzeba sie delikatnie obchodzic, z chlopcami juz nie, tylko trzeba miec do nich twarda reke.

Gość ja bym zabila
takiego hu ja ktory uderzylby mi dziecko...a mam 2 synow!:) dobrze zrobila ze zerwala z toba bo jestes smieciem! postaw sie do kogos twojego wieku i postury szmaciarzu!!nie miesci mi sie w glowie!! jeszcze za takie cos!!?? masakra......jaki ty glupi jestes:/