Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wertydfghj

Grecja- wrzesień

Polecane posty

Gość wertydfghj

Był ktoś we wrześniu w Grecji?? ciepło jest? czy średna pogoda? bo wiadomo że to nie Afryka ;p

Gość wertydfghj
up up

Ja bylam na Krecie w polowie wrzesnia i bylo cieplo, mniej wiecej 25-30 stopni. Zadne upaly, bardzo przyjemnie. Woda w podobnej temperaturze, strzelalabym ze ok. 23 stopni. :)

Gość chichinka
ja byłam pod koniec wrzesnia, pogoda super! ponad 25 stopni, woda cieplutka ;) polecam

Gość wertydfghj
a byly dni w ktorych padalo czy bylo pochmurno ?? ponoc na Krecie we wrzesniu jest wietrznie ? czyli rozumiem ze dlugie spodnie i bluzy nie potrzebne ?? jest cieplo i mozna normalnie sie opalac tak ? :)

Gość wertydfghj
up up

raczej upalow nie ma mozesz trafic na deszcz myslalam o Grecji we wrzesniu ale zbyt duze ryzkyko natrafienia na niepogode jedz do Turcji:)

Gość wertydfghj
Do Turcji trzeba mieć paszport a mojemu chlopakowi własnei warzność się skończyła... takto byśmy lecieli znowu do Afryki :) rozważamy jeszcze Malte, Cypr i Wyspy Kanaryjskie..

Gość chichinka
ja byłam rok temu- Paralia. Padało 1 dzień, ale oczywiście na wszelki wypadek warto wziąć jakieś cieplejsze rzeczy :) a opalić to się opaliłam baaardzo

Jak ja bylam, to ani jednego dnia deszczowego nie bylo, ale wieczorami troche wialo, takze lepiej wez pare cieplejszych ciuchow. :)

wgl w Grecji jakoś fajnie w sensie chodzi o miasto.. jest co robić? jakieś kluby, bary itp? czy we wrześniu już mniej>?