Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martuśś

możliwości mężczyzny

Polecane posty

Gość jashdkadhkjdhkahdkjha
tragedia z takimi facetami ja czasami tak mam ze jak dojde to wbijam głowe w poduszke i raz serio! zdazyło mi sie odleciec myslami gdzies daleko i niemal ze przysnęłam:P

Gość jashdkadhkjdhkahdkjha
kazdy a skad ty wiesz mam na niego oko niemalze 24h i nie przyłapałam go nigdy poza tym sam mi mówi ze nie robi tego i ze nawet jakby robił to by sie nie wstydził powiedziec bo dla niego to nie jest jakis temat tabu. myslicie ze cos z nim nie jest ok? moze sie zle ozdzywia? słyszłam ze problemy z erekcja moga byc spowodowane brakiem jakiejs witaminy

Gość martuśś
u kobiet to jest normalne, niektore po prostu musza sie nauczyć przeżywać orgazm pendziorze :P

Gość martuśś
nawet i tyle ;p może po prostu robisz coś żle, ja miałam faktem krotko w porownaniu do Twojego przypadku z tym problem ale po 3 latach udalo mi sie i i jednemu z moich partnerow nauczyc tej sztuki i przekazywalam jej tajniki kolejnemu swojemu mężczyżnie ;p moze po prostu musicie troche poczytać i poexperymentować z tym ;p

jesteśmy otwarci i szukaliśmy różnych rozwiązań. Nie potrafi się sama pięścić, wszystko jej się podoba ale brakuje finiszu.