Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

berta mi

niezadbani meżczyźni włosy w uszach fujjjj

Polecane posty

Stoje dzis w aptece przede mną stoi fajny facet jak sie obrócił bokiem myslalam ze zwymiotuje, włosy w uszach kępami stały :((( bleeee tu niby facjnie ubrany włosy rowno obcięte, a w uszach włosy i z nosa tak samo, i jak tu się nie zniechęcić ? Panowie czy zwracacie uwagę na takie rzeczy choc raz w roku ze w takie miejsca tez sie zagląda ?

Gość jmdajgp
ile mial lat? Na oko.

z 33 więcej nie miał, ale to nagminne, poznałam na necie faceta 32 lata umówiliśmy się na kawę, no i TE WŁOSY ! I ciągle pyta czy się umówimy ponownie a ja nie umiem być szczera do bólu, z chęcią bym mu napomknęła o tych kępach z uszu ale.... nie chce robić przykrości.

Gość taki jeden1212
powiedzcie czy wy tez mordujecie sie z usuwaniem wlosow z nosa? ja wyrywam penceta te ktore uda mi sie w lusterku dojrzec.

Gość maleńka piękna
mój chłopak czasem wyrywa, ale co dziwne sam nie jest jakoś specjalnie owłosiony,k lekko na klacie, skąd te kłaki w nosie nie wiem...

Gość Master2
Masz skrzywienie na ten temat. Ja co prawda nie mam owłosionych uszu, ale nawet, jakbym miał to bym nie kombinował i się męczył jak je usunąć.

Gość kjfkj
gruba berto jakikch flejtuchów? co zycie ma specać na wyszykowaniu małzowiny usznej dl atak zjebanej cipy jak ty? nie no zal i wypierdalaj

Gość ,,,,,,.......
mojemu bylemu nie dos ze z nosa wlosy wystawaly to jeszcze sie nie golil nie czesal i nie myl ciagle musialam go poganic do tych czynnosci i jeszcze na mnie sie wsciekal

lenie jednym słowem... zadbany facet nie dopusci do tego zeby mu kępy z uszu wystawały a takiemu ktoremu to nie przeszkadza cóż...

Gość kjfkj
jednym slowem zjechane babskie czerepy

kjfkj odwal się ! nie pasuje to sie nie wpisuj wygol sobie kłaki z uszu, bo włosy to nie oznaka meskosci a co innego jest taką oznaką, ale widac masz małego wiec sie wyzywasz tutaj odwazniaku pod pomaranczowym !

O jej, mój nie ma włosów w uszach, a ma lat 32 :) do nosa mu jeszcze nie zaglądałam, ale zrobie to zaraz... chwila.... musze to zrobic delikatnie bo śpi :D:D

Gość kjfkj
ye głupia berta to co jest oznaką meskości

Gość kjfkj
makubia bedzie miał w odpowiednim wieku

Gość kjfkj
ales sie posmarkała

O jeeeej, włosy w nosie posiada, ale nie wystają, czy będę zmuszona mu je depilować? Czy takie moglą zostać, wkońcu natura nie bez powodu je tam wkleiła. Ponoc wieksze zanieczyszczenia osiadają na wloskach dzięki czemu nie wdychamy wszystkiego do płuc. Niefajnie to wyglada, ale teraz co wybrać... zdrowie czy lepsiejszy wyglad, ale nie wystają mu.

Gość kjfkj
malunia, jedna mądra, widzisz tutaj takie jak berta to dzieci, a juz lada dzien doszkoły heheh

Gość jamniczkunia
berta mi, dokładnie- fleje takie... toż mój 72letni tak dba o siebie, że kiedy idzie do fryzjera strzyc włosy, prosi o wycięcie włosów z uszu i nosa. swoją drogą to dziwne,że tak młody facet ( 33) miał włosy w uszach i nosie:O Ja na szczęście w życiu osob. nie miałam do czynienia z takim zapuszczonym przypadkiem.

Gość jamniczkunia
malunia, idiotko prowokatorko :D po 1. dlaczego ty masz byc zmuszona? ręce obcięło temu twojemu? po2. tutaj mowa o włosach, jakbyś się jeszcze nie zdążyła zorientować, takich, które wystają z nosa. Bo jakoś nie sądzę, żeby w inny sposób w kolejce były okoliczności, by autorka temu facetowi zajrzała w nos:O Więc póki twojemu włosy nie sięgają poza nos i nikt ich nie widzi jedząc obiad np, z twoim... to nie musisz czuć się zmuszona :D do depilacji.

Prowokatorko? A kogo ja prowokuje i do czego? Chyba mnie z kimś pomyliłeś/aś a tak poza tym postaraj się czytać cokolwiek ze zrozumieniem o co tak na prawde chodzi, bo w zasadzie wszystko pisałam na tle żartu... Jeśli żart nie wyszedł w Twoich oczach to sorry, ale nie każdego śmiesza słowa danej osoby, każdy ma inne wymagania :) Pozdrawiam i zastanów się nad swoim postępowaniem wobec osób ktorych nie znasz, bo ubliżać powodu nie masz. No... chyba, że Twoje życie na prawde leży poniżej kostek :( Współczuje

Wiecie co? Jak zaglądam na brytyjskie fora, rzadko, ale to baaaardzo rzadko spotyka się takich ludzi, którzy ubliżają bez powodu. Ja nie wiem czy Polak potrafi żyć i rozmawiać z człowiekiem jak człowiek. Nie mogę zrozumieć i nie widzę różnicy między Brytyjczykami a Polakami, przeciez to tez ludzie, a jednak różnica jest. Polska bieda i nędza, drożyzna a zarobki jak kot z oka wylał tworzy w Polsce nieziemskość, aż się płakać chce. Może jest tu ktoś, kto mi wytłumaczy, dlaczego ludzie tak" jadą" do innych bez powodu :/

Dziewczyny spokojnie chciałam tylko mocniej dac facetom do zrozumienia ze jak wystają W Y S T A J Ą ! naprawde spore te włosy i jest to widoczne trzeba cos z tym fantem zrobić ! Moze przez ten post niejeden facet przyjrzy się bardziej krytycznym okiem dzis w lusterku :) Pozdrawiam

Gość gość
Najlepiej wyciąć tylko te wystające włosy a w środku w nosie zostawić bo to jest niebezpieczne dla zdrowia gdy się usunie całkowicie włosy z nosa. "Laryngolog Erich Voigt przekonuje na stronie internetowej magazynu "Business Insider", że włosy w jamie nosowej służą do "naturalnej filtracji większych cząstek". Jeśli włosy są usuwane, niewielkie ciała obce mogą łatwo przedostać się do płuc. Innym problemem jest to, że mieszki włosowe, czyli wąskie rurki w skórze, z których wyrasta włos, są naturalnym siedliskiem zarazków, które w przypadku ich naruszenia, łatwiej przenikają do organizmu. Stąd prosta droga do jego zakażenia. - To bardzo niebezpieczne sytuacje, które mogą doprowadzić do zapalenia opon mózgowych, ropni mózgu a nawet do śmierci - mówi Voigt, wyjaśniając to specyfiką układu krwionośnego w tej części twarzy, zwanej nie bez powodu "trójkątem śmierci", szczególnie podatnej na infekcje. Obszar ten posiada specyficzne unaczynienie żylne, wnikające bezpośrednio do zatoki jamistej w jamie czaszki. Jednym słowem - do mózgu." źródło: http://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2016-11-30/nie-usuwaj-wlosow-z-nosa-to-grozi-nawet-smiercia/

Gość gość
A kobiety maja male cycki