Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kto jeszcze nie śpi?

Polecane posty

Ja już nie śpię a głowa mnie boli tak, że zaraz zwariuję.Naprawdę. :( Kto ma to samo? :(

Gość ja sie obudziłam
w nocy jak zwykle.

Ja też nie umiem spać. Witaj w klubie. Głowa mnie boli. Muszę się pogodzić z tym, że myslałam, że idę do wielkiej szkoły, a to była szkoły literki R wiesz. Boli mnie głowa bo bym poszła na anglistykę zaraz po studiach, a tak 4 lata załatwiałam mieszkanie siostrom co się powiesiły i jeszcze wielu innych ludzi się tam powiesiło bo nikt nie wiedział, że tam jest literka R wiesz. Prawa nie mieli, na aplikację nie mieli szans i się powiesili. Nie tylko oni zresztą. Jedna tam miała być na medycynie. Z nimi się powiesiła. A moja matka wszystko wiedziała o literce R. No właśnie czy wszystko. Tylko czemu ja się tam znalazłam? Z religii. R też jest i tyle. Z relii i koniec :( No szkoda i z brygidek - może tak myślały, ale tak się nie myśli. Jak już to R jak Rzym, ale to nie ma sensu , żeby dostać pieniądze. A stała praca? No przynajmniej zawód. Ja tego nigdy matce nie wybaczę bo wiecie mnie się korepytecje należały, ale że szkoła była WIELKA to nie. No w czym wielka - gównami po drzwiach w kiblu nie pisali to fakt i to cała wielkość tej szkoły. I pełno samobójstw przez literkę R. I dlatego SZKOŁA NA CMENTARZU się mówiło i tyle :( I widzicie - wiem to i jestem NORMALNA, a tak - ja dostałam choroby psychicznej całkowitej w tej szkole i tyle :( Ale takie szkoły, że diabła nie musze widzieć. I biologia po takiej szkole? Nie umiałam i tyle :( I zaraz zaczęło mnie ściągać na studiach z tej szkoły. Od razu i tyle :(