Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ERONSS

zostawila mnie dla ... :D

Polecane posty

Gość ERONSS

dla goscia ktory ja bajerowal od dluzszego czasu, poprostu od tak dzien wczesniej sie kochalismy i te sprawy, wiecie jak to ktos namiesza w glowie. Wczoraj dowiedzialem sie ze smiga rowniez z inna a z nia tylko raczej jest dla szpanu :DD. Ta idiotka dala sie nabrac, dziennie mi sie sni ze juz wkrotce wroci (w tym snie sie to powtarza). Kocham ja i tesknie za wszystkim co jej, ale nie wiem czy wrocic ... Jaka jest wasza opinia ?

Gość kylebrof
Zrobila Cie w konia a Ty sie jeszcze zastanawiasz czy wrocic, super. Badz scierka, badz kolem ratunkowym. Glupi jestes

Gość ERONSS
hmm powrot, bardziej chodzi mi o zemste

Gość kylebrof
Ale napisales ze kochasz ja i tesknisz za wszystkim co jej. Najlepsza zemsta bedzie jak nie pozwolisz jej wrocic, niech zostanie kretynka na lodzie. Zemscisz sie jak znajdziesz nowa dziewczyne z ktora bedziesz szcesliwy i ona zobaczy was razem na ulicy

Gość zyta gilowska numer dwa
małolaty - jakie macie dylematy...:D juz niedlugo szkoła, mzoe tym sie zajmijcie? bo Eronss to słownika na oczy nie widział. jestes chyba niedowartosciowany albo jest ci wszystko jedno z kim jestes...skoro dziewczyna się szmaci to cie nie kocha...szkoda czasu nawet i na zemstę...

Gość ERONSS
bylem bardzo przywiazany do niej ... 3 lata poszly tak w pi*du, ja wiem ze jej bedzie wstyd, ale zadzialaja pewnie jej przyjaciolki

Gość kunegunda er.
Jak chcesz żyć szcześliwie, to nie mysl o żadnych powrotach. A już na pewno nie o powrotach z powodu zemsty. Zamknij za sobą drzwi i zacznij nowy etap w zyciu. Myslenie o zemście zatruje ci mysli i bedziesz tylko o tym myslał.

Gość ERONSS
wiem wlasnie troche bardziej jestem zatruty tymi myslami, ale powiedzcie, przeciez jej minie zauroczenie, bedziemy sie widywac teraz codziennie, tylko wiem ze nie bedzie miec odwagi :)

Gość ERONSS
wiele rzeczy zrobilem dla niej i prosze teraz o taka rade, czy jak patrzycie na rzeczy po swoich X i w ogole to wam sie przypomina ? Ona ma w 3 i troche rzeczy ode mnie

Gość uxerru
znajomek mial podobna przeszlosc, przyszla dosyc szybko i blagala, wybaczyl jej i sa bardzo szczesliwi ;)

Gość pl3b3js0n3k
hehe skad ja takie rzeczy znam :d. Ja wrocilem zeby sie pobawic i na koniec poczula sie jak ja :D

Gość skurczybyyk
przyjdzie :) a wybor zalzy tylko od Ciebie

Gość aha i achhhhhhhhhhhhhhhhhhh
jesteś niezrównowazony psychicznie. Laska sobie poszła, spotyka sie z innym, a ty sobie ukladasz w głowie, co zrobisz jak wróci. To chore. Nie przyszło ci do łba, ze ona nawet jak jej z tamtym nie wyjdzie, moze nie wrócic?