Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawa244

co dostajecie na urodziny od swoich mężów/facetów?

Polecane posty

Gość kawa244

ja dostałam życzenia i 3 róże...myślałam że to będzie wyjątkowy dzień i czuje się trochę zawiedziona/

jesli chcialas zeby to byl wyjatkowy dzien to trzeba bylo go sobie takim zorganizowac. zaproponowac wyjscie do restauracji czy cos innego. mezczyzni (w wiekszosci) nie zajmuja sobei glowy takimi pierdulami jak urodziny - to nie jest dla nich tak wazne jak dla kobiet a najgorsze, co mozesz zrobic to porownywac sie (i swojego faceta) do teggo jak maja inni

teraz dostała suszarkę z taką śmieszną końcówką do kręcenia:) a tak to kwiaty, a nawet raz jak byliśmy biedni buziaka i płomienny seks:P

Gość typowa grucha
biżuterię zwykle, zawsze pamięta i sam wszystko organizuje w ramach niespodzianki/prezentu. Tak samo robię ja w jego urodziny (w sensie -organizuję wieczór/przyjęcie urodzinowe). Nie wiem jakim troglodytą trzeba być, żeby olać urodziny (czy inny ważny dzień) swojej drugiej połówki.

Gość sdsdsdsdsdsd
pewnie chciala pierscionek :P

Bardzo rozne rzeczy. Od zapominania o urodzinach zaczynajac :D przez wlasnoreczne wyroby rekodzielnicze (nie zawsze udane, ale czasem bardzo piekne i pracochlonne) do pierscionkow :D Ostatnio dostalam bagnet :D

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalla
kiedys dostawałam rozne pierdołki kwiaty perfumy itd dzisiaj po 17 latach bycia z sobą sama wybieram prezent i mu mówie kup mi to w ramach urodzin wyprzedzam go z tym o jakies 2 tygodnie przed tak jest ok i zawsze dostaje to co chce a nie czasem nieudane buble moze nie ma niespodzianki ale i tak jest miło :)