Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dadawdawdawdawdhej

ja juz nie wiem co robic w tym zwiqzku 7 lat-nie umiem sie z nim dogadac

Polecane posty

Gość dadawdawdawdawdhej

nie umiem sie dogadac z facetem po 7 latach zwiazku, zaczely sie jakies klotnie, z jego strony zazdrosc i co najgorsze on robi sie agresywny o wszystko sie rzuca i wszystko to oczywiscie moja wina ;/ nie mozna z nim normalnie pogadac mam juz dosyc

Gość czarnuleńka
ja jestem po 2,5 roku i czasem ja zachowuję się podobnie..nie ma reguły

Gość dadawdawdawdawdhej
tak tylko ze my mielismy 3miesieczna przerwe-bylismy z kims innym, zapowiadalo sie na zupelny koniec jednak jakos tak nas ciagnelo do siebie ze wrocilismy chwile bylo dobrze a teraz on odwala jakies dziwne szopki ;/

Gość czarnuleńka
a w jakim wieku jestescie

Gość bvbvbvbv
dadawdawdawdawdhej do byłych sie nei wraca. złota zasada

Gość dadawdawdawdawdhej
ja 25 on 28 , dlaczego mowisz ze sie nie wraca?? ;/

Gość bvbvbvbv
powroty nei maja sensu. to ze sie rozstaliscie oznacza porazke waszego zwiazku. powrtoy ocznczaja mniej wiecej tyle co reanimacja trupa. lepiej przyznac sie do porazki i sc dalej

Gość dadawdawdawdawdhej
twierdzisz ze nikomu sie nie udaje?? nie wydaje mi sie

Gość bvbvbvbv
korzystaj sama ze swoich doswiadczeń. inni maja identyczne. czy moga sie powrtoy udac? owszem. np ktos wyjchał postanowili rozstac i potem wrocili do siebie. ale nigdy w yziu nie uda sie powrót kiedy ktos z rozszedł z tego powodu ze ktos komu nie pasował, denrwowoał go. to wroci z dwojona siła

Gość bvbvbvbv
a jeszcze jak pisałas ze byliscie w innych zwiakazach. no sory. koniec. musisz to sobie wbic do głowy

Gość dadawdawdawdawdhej
czy kazdy podziela ta opinie??

Gość dadawdawdawdawdhej
uppp

Gość klaaaaaaaaaaaaa
ja w pelni podzielam te opinie, sama popelnilam ten blad i to dwukrotnie. w przypadku jednego chlopaka - chyba z 4 razy wracalismy do siebie (przez 5 lat), w przypadku 2 chlopaka - tez do niego wrocilam po paromiesiecznej przerwie. oba zwiazki to porazka. teraz jestem z zupelnie kims innym, mam porownanie i jest cudownie. pozdrawiam. ps tak wcale nie jest we wszystkich przypadkach, ale poczytaj co sama napisalas.

Gość nvx,cnviwqpoefnwpqa
też podzielam tą opinię. z X byłam 3 lata (to były rozstania i powroty), w koncu "DEFINITYWNE ROZSTANIE". prawie 2 lata z Y i również rozstanie. znów X (znów są rozstania i powroty, jest beznadziejnie i nie potrafimy się definitywnie rozstać, tkwimy w tym bagnie i oszukujemy się, że to chwilowy kryzys i że skoro wróciliśmy do siebie to przecież "to miłość". Ha.... Ot i uzależnienie od drugiego człowieka - nie ma nic gorszego).