Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 284yy

ta kobieta mnie nerwowo wykonczy

Polecane posty

Gość a taka jedna 284yy

juz tu wczesniej pisałam, o mojej przełożonej która chce sie mnie pozbyc z pracy:O teraz znowu cos knuję. W soboty w które zazwyczaj ja przychodze,z racji ze chce sobie dorobić, w ta juz miałam zaplanowana od 2 tygodni ze mnie nie ma co zreszta sama w grafiku zaznaczyła iksem >>X . wiec logiczne jest ze ona powina przyjśc, tym bardziej,ze to ze ja przychodze we wszystkie soboty jest moja dobra wola. Nadeszła sobota a ja dostaje telefonz pracy, ze ona sie nie pojawiła..a jak do niej zadzwonili to była bardzo zdziwiona ze mnie nie ma:O szef sie wkurzył..a ta teraz pewnie bedzie próbowac wmówic ze to ja miałam przyjechać. Inna kolezanka ze mnaiany widziała mój X w grafiku wiec mam nadzieje ze wszystcy mnie uwierzą zwazywszy ze od tygodnia sie cieszyłam ze to ja mam wolny weekend..pierwszy raz od miesiaca

Gość a taka jedna 284yy
:O

Gość tinga_tinga
a co znaczy, że sobie zaplanowałaś? uzgadnia się z drugą stroną, a Ty sobie iksa w grafiku postawiłaś. śmieszna jesteś :-)

Gość a taka jedna 284yy
nie, ustalałam to z nią , ona go postawiła;)

Gość tinga_tinga
też mam zmiany z druga osoba, wstawiamy w grafik nasze inicjały, a nie jakieś iksy, które nic nie znaczą, i nie ma nieporozumień, poza tym prowadzimy zeszyt, gdzie zapisujemy sobie wszystkie sprawy, więc jest podwójne zabezpieczenie, że sie dobrze zrozumiemy byś tak robiła, to ona nic by nie mogła ci zarzucić, a tak to masz problem

Gość a taka jedna 284yy
kochana co ty gadasz mamy swoje grafiki we 2 kazda ma swoja rubryczke, zapisujemy w kazdej jak któa przychodzi czy od ranan czy na popłudnie..wszystko jasne i klarowne..

Gość tinga_tinga
a w której rubryczce i w którym grafiku jest iks ?

Gość a taka jedna 284yy
w tym głównym w którym sie wpisujemy jak kto pracuje P P P P P X

Gość tinga_tinga
i co ten iks znaczy: ciebie, ją, jej brak, twoją obecność ? bez sensu te iksy, byłby inicjał, nie byłoby nieporozumienia

Gość a taka jedna 284yy
np 21 22 23 24 Frania P P R P P... Zosia R R P R R X

Gość a taka jedna 284yy
uwazam ze wystarczajaco przejrzyscie

Gość tinga_tinga
no i nadal iks nic nie znaczy

Gość ja mieszkam w uk
no zaraz, zaraz, dla was to moze byc niezrozumilae itd, ale chyba jak ktos pracuje w tym samym biurze ( a raczej watpieze autroka czy jej przelzoone sa tam nowe) to chyba iwe dokladnie jak to dziala i co oznacza X i gdzie go psotawic jak chce sie pracowac na weekend. u mnie zreszta tez tak bylo ,ze sie stawialo X przy swoim imieniu .

Gość tinga_tinga
ale to nie ma być jasne dla autorki i jej zmianowej, tylko dla kogoś z zewnątrz, kto rozstrzygnie teraz ich spór

Gość ewtwerq
ja teżrozumiem X jako nieobecność co nie zmienia faktu, że pomyślałabym nad czymś czytelnym dla wszystkich skoro babka wywija takie numery

Gość a taka jedna 284yy
oczywiscie wlasnie dzwoniłam i ona miała rzyjsc do pracy wiec mam czyste sumienie

Gość tinga_tinga
i tak do następnego razu. ;-)