Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huguuh

problem z efektywnym wykorzystaniem czasu

Polecane posty

Gość huguuh

mam chybaz tym problem, teraz mam wakacje, niby duzo czasu, a i tak caly czas gonie wszedzie. z jednej strony to ubie, bo lubie byc aktytwna, ale moze mozna byc aktywna, anie zabiegana? chodzi o to, ze niby wlansie mam wakacje, czas, wolny, o nie pracuje, postawila sobie za cel, ze bede poswiecac kazdego dnia troche czasu na nauke jezykow i co? w rezultcie nie mam na to czasu. sama nie wiem kiedy czas tak leci. rano wstaje, wlaczam kompa-to moj najwiekszy blad, prawda? nastepnie sie szykuje i ide do chrzesnicy-prawie codziennie, bo to dla mnie przyjemnosc. sprzatam w domu, ugotuje cos. spotkam sie ze znajomymi. cwicze ksiazke juz nie zawsze poczytam, bo jestem zmeczona i ide spac. z jednej strony mam wakacje, wiec powinnam wrzucic na luz, ale tak mnie wkurza marnowanie czasu, ze nie chce siedziec przed tv, tylko, ze wlasnie marnuje go chyba najbadziej na necie. nie chce latac z jezorem na wierzchu, ale chcialabym zrobic wszystko, co sobie zaplanowalam, na spokojnie, i pouczc sie i poczytac ksiazke, i pocwiczyc, i spotkac ze znajomymi, posprzatac i nawet na tym necie chwile posiedziec.... jaki wy macie sposob na dobra organizacje czasu, by wykonac wszystko, ez zbednego pospiechu.

Gość huguuh
macie spospb?