Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonanamaxa

ciąża

Polecane posty

Gość zrozpaczonanamaxa

Czesc dziewczyny! Blagam, pomozcie mi sie uspokoic. Dokladnie 5 dni temu wspolzylam ze swoim chlopakiem. Od kilku lat regularnie zazywam tabletki antykoncepcyjne. Akurat bylam po obowiazkowej tygodniowej przerwie, i w ten felerny dzien bylam dopiero po 4 tabletce (przyznam sie bez bicia bralam niezbyt regularnie, powinnam o 8:00, a bralam,raz o 9:00, raz po 10:00...) Słyszałam, ze na poczatku "paczki" jest ryzyko zaplodnienia. Czy to prawda? BLAGAM!!! Nie moge sobie teraz na to pozwolic! RATUJCIE!!!

Gość srututtujeczka
dziewczyno uspokuj sie to najpiwerw sie mysli a pozniej dziala a nie na odwrót bzyk a potem otrzezwienie

Gość jeśli podejrzewasz
a niby jak cię mamy ratować? Przecież to tobie nie chciało się zażywać regularnie tabletek. Ale nie rozumiem problem tkwi w czym -zapomniałaś tabletki czy też po prostu chodzi o te różne godziny przyjmowania.

Gość zrozpaczonanamaxa
Raczej mi tym nie pomoglas:( Mysle o tym zawsze, a wyszlo jak wyszlo. Jak zwykle przypadek i mam nadzieje ze nic z tego nie wyjdzie. Prosze tylko o rade, moze ktoras z Was miala podobne stresy...

Gość zrozpaczonanamaxa
Denerwuje sie tym, ze bralam w roznych godzinach i nie wiem czy tabletki dzialaly, nie spoznilam sie nigdy wiecej niz godzinke, poltorej. Nie wiem czy to ma az takie znaczenie. Najbardziej denerwuje sie tym, ze slyszalam, ze na poczatku nowej "paczki" jest ryzyko zaplodnienia i nie wiem czy to prawda.

Gość Dobrawka88
weź se jakiś nerwosol wypij bo panikujesz. Zrób test za tydzien lub parę dni i tyle

Gość poczytaj ulotkę
tam powinno być napisane jak wygląda sprawa przyjmowania tabletek o różnych godzinach. Są takie tabletki które muszą być przyjmowane dokładnie o danej godzinie ale większość ma jakiś zakres w którym przesunięcie czasowe nie robi różnicy. A co do tabletek to żadne nie mają 100% pewności zabezpieczenia. Oglądałam program o kobiecie która regularnie przyjmowała tabletki i nie zapomniała żadnej a i tak zaszła w ciażę. A tak poza tym to czemu akurat teraz panikujesz skoro kilka lat zażywasz już tabletki??

Gość zrozpaczonanamaxa
Bo wyszlo jak wyszlo ;) i mam jakies dziwne obawy. Moze dlatego, ze bardzo tego nie chce i panicznie sie tego boje... :(

Gość plaza tu i tam
wez sie walnij w glowe mlotkiem, na pewno nie jestes w ciazy. Jesli mialabys byc z tych wiatropylnych, co zachodza w ciaze podczas brania tabletek to juz dawno mialabys dziecko.

Witajcie Kochane. To Mój drugi cykl starania. Brałam Clo w piątek byłam u Ginekologa sprawdzic czy pęcherzyk rosnie tak...miał 20mm, w sobote rano Mąż zrobił mi zastrzyk Ovitrelle na Pęknięcie wczoraj bardzo bolały mnie jajniki i podbrzusze...jutro idę na kontrol co te bóle znaczą?