Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc.0

Rozstępy!!!!!

Polecane posty

Gość gosc.0

Witam załważylam że na pośladkach pojawily mi się rozstępy mam :( (20 lat ) jak sobie z nimi poradzić?? prosze o odp

Gość jest kilka metod
po pierwsze rób częste peelingi, one pobudzają krążenie i przez to skóra jest jędrniejsza i bardziej ukrwiona (możesz używać soli kuchennej lub fusów z zaparzonej kawy) po drugie kup sobie balsam z mocznikiem bo tylko taki naprawdę nawilża skórę inne balsamy nawilżające lub ujędrniające to ściema (tak mi powiedział lekarz z kliniki deramologii kosmetycznej) fajny niedrogi balsam ma firma Eveline, duże opakowanie z pompką (500 ml za 17 zł, poszukaj w Rossmanie) Hydra Extreme 3D Kremowe Mleczko Nawilżająco-Wygładzające 5% mocznika....dla porównania podobny balsam Garniera w 250 ml opakowaniu kosztuje 23 zł mocznik nawilża skórę i przez to ona jest elastyczniejsza, zapobiega to nowym rozstępom po trzecie kup w aptece emulsję na rozstępy i blizny: Alcepalan bodajże Herbapolu, jest w miarę tania, ok 17 zł ewentualnie maści: cepan, contractubex, tointex, alcepalan (to maści typowo na blizny i bliznowce, rozjaśniają, wygładzają skórę zminiejszają blizny)

Gość zatrzask
czy Twoja Babka albo Matka miała w wieku 20 lat rozstępy ? NIE ponieważ nie zakładały obcistych portek i kaleson , więc teraz nie płacz

Gość angel000
"Hydra Extreme 3D Kremowe Mleczko Nawilżająco-Wygładzające 5% mocznika...." czy to jest też firmy Eveline?

Gość Boziaaaa
Zmien nawyki zywieniowe, wprowadz do diety duzooo owoców i warzyw a nastepne juz sie nie pojawia a tych ktore juz powstały nie usuniesz w całosci ale mozesz zminmalizowac ich widocznosc zabiegami domowymi.

Gość dr. Halina Lejzi - Arbajt
Uprawiaj sport i mniej jedz! Nie rodź dziecka to będziesz wyglądać jak osiemnastka w wieku 40 lat nawet!