Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochane deebile zapamietajci

baba potrzebna jest chłopu tylko do

Polecane posty

seksu czyli na 20 minut dziennie ewentualnie do bicia jej dla zabawy potem już tylko wkurrwia i czlowiek patrzy by wypierrdala jak najdalej! kazdy kto pierrdoli ze fajnie jest spedzac z kobieta chodzic za raczke na zakupy lody rolki rower jest albo pedałem albo deebilem albo frajerem który sie jej podlizuje by poruchać!

Gość kbv c m
a ty jestes NIKIM , dobrze ci z tym, bo mezczyzna nazwac cie nie mozna

Gość Pedro Rizzo
zapomniałeś o ugotowaniu obiadu i przyniesieniu piwa, ale ogólnie masz rację

tak naprawde na dluzsza mete wiekszosc kobiet jest nudna i najabrdziej licza sie rzeczy przyziemne uroda - im laska atrakcyjniejsza tym wiecej jej wybaczysz, poza tym sam jej widok potrafi poprawic humor umiejetnosci praktyczne typu gotowanie, masaze, ogolna przydatnosc - bo wiele bab jest kompletnie bezuzytecznych, nawet w lozku trzymanie hormonow na wodzy - wiadomo, baba czasem ryczy, ale jak robi to caly czas to przesrane, musi sie ogolnie duzo usmiechac zdrowe podejscie do zwiazku - zaborczosc to najgorsza rzecz u baby, serio wole walic konia niz miec dziewczyne, ktora nawet do toalety chce chodzic razem

Gość nxaja
obawiam sie ze sam jestes bezuzyteczny, pewnie nie potrafisz zrobic polowy rzeczy ktore potrafi zrobic kobieta, nawet zadnej do orgazmu nie imiesz doporowadzic, po za tym to marne prowo, wiec daruj sobie ;]

Gość Martinesko30+
niestety musze Ci racje..

Gość jgh
sam sobie odpowiadasz, niezle ;P

Gość Czarna Barbiec
ja też przyznaję racje, dlatego jestem wolna , wole bawić sie sama niż z chooyem który mi zaproponuje na radnke pojscie do maca i zapłacenie za niego :O :O