Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mamusssssska

jak dobrac koszule i krawat

Polecane posty

Heja ide na wesele i nie mam zbyt kasy na nowa sukienke a poza tym jestem w ciazy wiec nie chce wydawac pieniedzy na sukienke w ktorej pozniej pewnie nie bede chodzic... siostra pozyczyła mi bardzo eleegancka i ładna sukienke czarna w białe groszki nigdy tak ciemno nie chodzilam na wesele ale cóż... i mam problem w co ubrac męza... jakoą koszule i krawat chodzi mi o kolory.... doradcie po kompletnie nie wiem czy jakoś kolorową koszule ale do czego nie bardzo chyba no nie?? a jak biała to krawat jaki?? nie bardzo chce czarny po troszke tak szkolnie czy pogrzebowo....

nie wiem czemu pisałam bo przez p :D przepraszam strasznie za błedy ale pisałam szybko :)

Gość :D:D:D:D
ja myślę że zestaw biała koszula i czarny garnitur jest jak najbardziej ok, rozweseliłabym tylko jakimś kolorowym krawatem. A jakie masz dodatki do sukienki? Do zestawu czarno-białego fajnie wyglądałoby coś czerwonego (jakaś biżuteria,torebka czy buty), wtedy mąż mógłby założyć czerwony krawat.

Gość szafirek..
ciemny garniak, biala koszula i krawat w odcieniach szarosci albo granatu. przeciez nie musi tak idelanie pasowac do Twojej sukienki.

Gość tolerone
nie ma to jak sliczne kompleciki butki do torebki i mężus do kompletu