Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodzice zachowuja sie inaczej

Rodzice zachowuja sie inaczej gdy...

Polecane posty

.. ich 20letni syn uprawia seks i sprowadza sobie na noc swoja dziewczyne do domu a inaczej gdy robi to corka a oboje powinni miec jednakowe prawa.

a ty co, jestes ta dwudziestoletnia dupodajka i sprowadzasz sobie gacha do domu rodzicow? i co dziwisz sie dziwko ze nie chca sie na to godzic???

Jestem feministka i mam 24 lata i mam takie samo prawo jak syn sprowadzic sobie kochanka do domu. Na szczescie mnie nie obowiazuje te zasady, tylko w moim domu jest rownouprawnienie.

cos w tym jest bo moj kochany braciszek moze sobie nawet spac z dziewczyna w jednym pokoju choc mlodszy jest!! A jak mnie nie bylo w domu tylko u chlopaka to o 11 w nocy juz dzwonili gdzie ja jestem :O

ja mam 2 braci i doskonale wiem, ze 'dziewczynie wiele rzeczy nei wypada' ale o sprowadzaniu facetow na noc nawet nie pomyslalam. na szczescie temat mieszkania z rodzicami od wielu lat mnei nie dotyczy ;)

ostatnia nastka ile masz lat? jak tak sie zachowywali to ty sie tak zachowuj wobec brata, wyrzuc dziewczyne za kudly z domu, bratu w pysk i rodzicom w pysk. Niech sie naucza w koncu ze to kobiecie wiecej wolno niz facetowi.

ostatnia nastka ile masz lat? jak tak sie zachowywali to ty sie tak zachowuj wobec brata, wyrzuc dziewczyne za kudly z domu, bratu w pysk i rodzicom w pysk. Niech sie naucza w koncu ze to kobiecie wiecej wolno niz facetowi. to chyba jakaś ironia.

Gość wisienka na torcie2
autorko,jak masz 24 lata to chyba najwyzszy czas isc na swoje-a tam mozesz sprowadzac sobie cale zastepy facetow:O:O ale to pewnie dla ciebie za trudne,kto by takiej kretynce wtedy obiadki gotowal?

Gość D.Bill
jesu przecież to proste - kobiety zachodzą w ciążę i dlatego się je bardziej pilnuje, bo doświadczenie uczy, że facet jak sie chce wywinąć od odpowiedzialnosci to sie wywinie, a kobieta coż...albo przerwać, albo wychowac, a komplikuje sobie życie tak czy siak... będziecie rodzicami może zrozumiecie a i nie macie bladego pojęcia co to jest równouprawnienie:(