Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iubiyufcdrexb k

ciaza obumarla?

Polecane posty

Gość iubiyufcdrexb k

hej wiec co mam zrobic trafilam do szpitala miedzy 4/5 tygdniem lekarz stwierdzil ciaza obumarla poniewaz beta jednego dnia 1800 drugiego 1500 ... :( nie zgodzilam sie na lyzeczkowanie 3 dni pozniej poszlam do ginekologa zeby jednak wypisal skierowanie na lyzeczkowanie ale przerazilo mnie to ze na wypisie plod ma 4,7mm a dzis dowiedzialam sie ze ma 5,8 mm lekarz powiedzial ze nie podoba mu sie tylko obwodka bo malo widoczna jest i podobn jest minimalnie za maly ale to sie niby zdaza aha i lekarzowi nie mowilam o wypisie ze szpitala ani o becie ktora spadala o co w tym chodzi chce miec pewnosc ze usowam martwy zarodek...:( POMOCY

zrób betę ponownie, powtórz po 48h i znowu po 48h, jeśli wynik będzie niepewny. A tętno jest? Przy takim zarodku już powinno być. Trzymam kciuki, żeby było ok.

Gość iubiyufcdrexb k
lekarz mowi ze wlasnie jeszcze za wczesnie na tentno ze za tydzien mam sprawdzic ...

Gość woda mineralana z cytryna
u mnie zarodek i tetno bylo widac w 7 tc, tydzin wczesniej nic jeszcze nie wylo widac, tylko pecherzyk..

Gość kobieta_na_obcasach
powtorz bete tak jak pisała kolezanka wyzej....na razie nie zgadzaj sie na zabieg!

Gość może coś dopowiem....
witaj, u mnie tętno było widać w 6tc licząc od ostatniej miesiączki, zarodek miała 0,36mm i było widac tętno( serducho ładnie biłao), wybierz się do innego lekarza z dobrym sprzętem i zrób znów bętę i powtóz po 48godzinach, pamietaj aby robic rano na czczo i w tym samym miejscu, a i nie pij zbyt dużo wody bo podobno zaniża ona wyniki bety

Gość jak woda może zaniżać poziom
gonadotropiny?? Przecież Beta hcg robi się z krwi a nie tak jak testy domowe z moczu. Co do moczu to faktycznie większa ilość wody wypita wcześniej może rozrzedzić mocz i test moze nie wyjść. Ale nie w przypadku badania z krwi.

Gość iubiyufcdrexb k
nie mam pojecia dla mnie to dziwne ze niby ciaza obumarla a rosnie macie racje zrobie jutro bete

Gość iubiyufcdrexb k
moze ktos jeszcze sie wypowie ?

Gość użyjcie lubrykantu
a co jeszcze chcesz przeczytać? W którym jesteś tygodniu wg lekarza?