Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OdDziśKochamDode

Koncert Dody!!

Polecane posty

Gość OdDziśKochamDode

Hej ;) Byłam wczoraj na koncercie Dody w Mielcu i chce Wam opowiedzieć moje wrażenia może kogoś to zainteresuje.. Było ZAJEBIŚCIE!!! Nie byłam jej fanką do wczoraj, koncert przeszedł moje najśmielsze oczekiwania.. nasza królowa naprawdę nie jest zła tak jak wszyscy mówią!! Przed kamerami pokazuje show żeby pisali o niej w gazetach, każda gwiazda chce błyszczeć Lady Gaga robi tak samo, wczoraj zauważyłam całkiem inną Dode, nie robiła żadnego skandalu wokół siebie wyglądała bosko, a najlepsze wrażenie na mnie i na wszystkim ludziach zrobił jej głos, ona naprawde ma talent dla mnie na równi z lady gaga rihanna etc.. śpiewała na żywo ponad godzine, stare hity np Dżaga, 2 bajki, dziekuje, ale takze te nowe bad girls etc.. to był najlepszy koncert na jakim byłam, wzruszyłam sie ale takze mozna bylo pospiewac bo Doda umie swietnie rozruszac publicznosc, zachowala sie naprawde porzadnie nigdy jej takiej nie widziaalm machala do wszystkich wchodzila bardzo wysoko na scene żeby każdy ją widział, naprawde z czystego serca wam ja polecam choc mialam zle zdanie o niej wczesniej teraz jestem jej fanka i jestem z tego dumna jest lepsza od tych wszystkich amerykanskich gwiazd jej glos jest cudny, brakuje jej tylko lepszych piosenek ale to nie jej wina!! mam nadzieje ze pokaze swiatu swoj prawdziwy talent i zrobi kariere swiatowa!!!!

Gość OdDziśKochamDode
Na koniec oddawałam pod TOI-TOIem swoj dziewiczy kwiat, jednemu z ochraniarzy Dody

Gość OdDziśKochamDode
bardzo smieszne haha jak jej nie lubisz to spierdalaj stad!!

Gość OdDziśKochamDode
Oddałam tez kwiat analny przed koncertem pzystojnemu murzynowi ktory powiedzial mi ze wygladam jak "Mother Africa". To takie romantyczne 👄

Gość Szampon Provitalift
A doda to typowa dziwka w swiecie muzyki. Zero glosu i dupe musi pokazywac 🖐️

Gość OdDziśKochamDode
pozdrawiam jej fanów 🌼 nie dziwie sie wam dlaczego tak o niej piszecie do wczoraj tez tak o niej myslalam, i was rozumiem, ale mam nadzieje ze kazdy z was kiedys zrozumie ze sie mylil 🖐️

Gość szzz
doda i jej fani to dziwki. Do autorki tematu : idź do klubu nocnego, tak sa podobne kobiety i nawet lepsze show dają bo bez takiej chujowej muzyki

Gość OdDziśKochamDode
Ona nie wymysla swojej muzyki ona tylko spiewa, to nie jej wina jakiego ma producenta.. ale glos ma najlepszy!!

Gość OdDziśKochamDode
mi was tez bo oceniacie ja tylko przez to jak o niej pisza w gazetach a pojdzcie na jakis jej koncert dopiero wtedy mozecie oceniac ja

Gość OdDziśKochamDode
niedlugo wejde na ten temat i dodam filmiki z tego koncertu, wtedy mozecie cos na ten temat powiedziec kto nie byl na zadnym jej koncercie nie ma pojecia jak spiewa i jak umie swietnie rozbawic publicznosc, ci ktorzy ogladali jej koncerty ylko w tv nie maja tu dozo do gadania..

Gość OdDziśKochamDode
No wiesz ciężko było zauważyć, nie stałam na początku

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
haha Doda i światowa kariera :D ona jest jest na rynku od lat Plakom juz zbrzydła a za oceanem juz próbowała i dupa z tego, taka tandeta sie sprzedaje na bardzo krótko

Gość OdDziśKochamDode
a co moze byc lepszego?? nie jezdze za granice na koncerty amerykanckich gwiazd, tak to byl najlepszy na jakim bylam.

Doda jest mocna 🖐️ odezwały się diskopolowe fajansiary :D 🖐️ "och i ach" ja to w operze co łikend jestem - och i ach" :O

Gość OdDziśKochamDode
Wszyscy mówią jaka ona to nie jest a na koncercie było kilkadziestąt tysięcy ludzi którzy śpiewali jej piosenki klaskali etc.. to skad to wszystko skoro nikt jej tak nie lubi? mielec to nie takie duze miasto a ludzi bylo mnostwo wszyscy przyjechali tu tylko ze wzgledu na nia bo byla gwiazda wieczoru, a na innych jej koncertach skad tyle ludzi skoro polakom juz zbrzydla?? wszyscy mowia ze jest beznadziejna a na koncertty chodzicie i jak slyszycie dzage to kazdemu sie buzia otwiera!!

No właśnie może po prostu nie byłaś na żadnym innym koncercie i dlatego jest on dla Ciebie najlepszy. I nikt nie ocenia jej tylko po tym co piszą w gazetach, wystarczy ją posłuchać. A koncert może taki oddała bo w końcu zrozumiała, ze nikt już nie chce jej słuchać i czas przymilić się do resztki ludzi , którzy chodzą na jej koncert

Gość OdDziśKochamDode
resztki ludzi to moze by poszlo na twoj koncert 🖐️ oceniasz ja a bylas na jej koncercie?? tak bylam na wielu innych i takiego mocnego glosu jeszcze nie slyszalam

Gość OdDziśKochamDode
no ciuszki to sa niczego sobie :) wczoraj nawet dupa nie swiecila nic a nic, puscilo jej czko na rajstopach i sie smaiala z tego, najlepsze bylo to ze czesto byla w gorze sceny na takim jakby tronie i machala do wszystkich, wtedy kazdy mogl ja dobrze zbaczyc :D

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
u mnie wczoraj były hity na czasie po nich grał Perfect to jest gwiazda :) ale nie Doda ;)

Gość OdDziśKochamDode
perfect grał w sobote tez bylam fajnie ale szalu nie bylo 🖐️