Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proeblemmm

dodaje zdjecia z tipsem, problem

Polecane posty

Gość bo ci spartaczyli
źle wypiłowany tips, idź zareklamuj. tyko uważaj by ci nie przepiłowali paznokcia.

Gość bo ci spartaczyli
i w ogóle co to za okropna wystająca skórka? co za rzeźnik ci to robił??

Gość proeblemmm
chodzi o to ze to ja naklejałam tego tipsa i za kazdym razem jest on widoczony tak jak na zdjeciu, ale na prawde piłuje go porządnie...

Gość bo ci spartaczyli
nie wiem, ja sobie nigdy sama nie robiłam tej krzywdy to nie wiem. raz się dałam namowić przed slubem na to coś i żałuję do tej pory bo to ani nie wygląda ani nie jest wygodne. już lepiej wyglada sam żel na formie, bo jest cieńszy i naturalniej wyglada.

Gość proeblemmm
tylko ze ja pytałam o co innego, chodzi mi głownie o to czemu widac tego cholernego tipsa

Gość jojokm,mkj
jest za słabo spiłowany a pozatym to chyba mleczny tips więc go widać najlepsze są przezroczyste bo te mleczna to trzeba zamalować albo ozdoby zatopić a w przeżroczystych to wszystko i tak lepiej wygląda

Gość proeblemmm
tak to mleczny tips, wiec jezeli chce zrobic frencza to zawsze bedzie ten tips tak przebijac??

Gość jojokm,mkj
tak.... no chyba ze starannie wypiłujesz ale na tym ucierpi twoja płytka ja polecam przeżroczyste naprawde mniej piłowania bo tylko zgrubienie sie wyrównuje i delikatnie matowi i tyle. a te mleczne to zamalować całe trzeba bo french to lipa raczej