Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SFGDBFRTHBSTRH

CZY ON MYŚLI O NAS POWAŻNIE CZY NIE...?

Polecane posty

Gość SFGDBFRTHBSTRH

poznałam pewnego chłopaka i spotkaliśmy się 3 razy...pisze do mnie tylko czasami, zazwyczaj przed spotkaniem no i raz za jakiś czas z pytaniem "co słychać", uważacie ze jeśli zależałoby mu w jakimś stopniu na mnie to pisałby częściej, codziennie czy to normalne ze pisze tak jak pisze?

Gość fotel
nie pisze za często ,bo musi mieć czas na spotkania z innymi pustakami .takimi jak ty.

Gość aniamania222
może nie ma o czym z tobą gadać. Chce się dalej spotykać?

Gość zapewne ma cię
gdzieś a chodzi mu tylko o jedno.

Gość SFGDBFRTHBSTRH
No tak chce się dalej spotykać raczej

Gość aniamania222
no to w czym problem, gdybyś mu się nie podobała to pewnie już by cie kopnął po pierwszym spotkaniu. A doszło między wami już do czegoś?

Gość SFGDBFRTHBSTRH
Nie doszło do niczego, to były zwykłe spotkania...kawiarnia kino raz oglądaliśmy filmy u niego w domu...tylko najgorsze jest to że on może pomyślec że jestem jakaś nudna albo coś w tym stylu, bo jak z nim jestem to nieśmiałość chyba zwycięża bo nie mogę żadnego tematu do rozmów wymyślić....chciałabym się dalej z nim spotykać ale jak z nim jestem to mnie zatyka i koniec...:(a uważasz że to normalne ze nie pisze codziennie albo nie dzwoni, cyz to może przez to że jestem beznadziejna i nie mogę tematów do rozmów wymyślić?

Gość aniamania222
a on co? też nie potrafi znaleźć tematu? pocałował cie przynajmniej?

Gość dddedededeeded
nie macie wspolnych zainteresowań?

Gość dddedededeeded
spotkała się ostatnio z takim facetem, ale my mieliśmy o czym rozmawiać :) tez byłam trochę nieśmiała, ale on dużo mówił i tematy znajdowały się same. Szkoda, ze ten twój taki nieporadny,

Gość dddedededeeded
a i jak nie pisze, to albo jest na tyle nieś mialy i nieporadny, ze nawet tego nie zrobi albo naprawde mu nie zalezy.

Gość SFGDBFRTHBSTRH
Nie no on wymyślał tematy ale myśę że może on mógł się zrazić do mnie bo ja żadnych(prawie żadnych) nie wymyślałam bo miałam pustkę w głowie...no ale z drugiej strony jeśli mu nie zależy to po co się ze mną spotyka???nie rozumiem nic....

Gość dddedededeeded
Spróbuj się otworzyć, wiem, ze to trudne, szczególnie kiedy Ci się podoba :) Może napisz do niego sama i rozkręć rozmowę? Może on właśnie boi się tego, że kiedy się odezwie bedzie drętwo z twojej strony i woli poczekać do spotkania...

Gość SFGDBFRTHBSTRH
Łatwo powiedziec trudniej zrobić...już nawet sobie wymyślam tematy rozmów przed spotkaniem a kiedy dochodzi do spotkania....lipa, nic mi do głowy nie przychodzi i boje się ze przez to on już nie będzie chciał się ze mną spotkać...znasz jakieś metody na pokonanie takiej glupiej nieśmiałości?