Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martinnniiii

infekcja pochwy

Polecane posty

Gość Martinnniiii

Witam. Mam problem, ponieważ dzisiaj u ujscia macicy zauważyłam guzki wygladajace jak rodzynki. Bardzo bola najbardziej kiedy siedze lub chodze. wczesniej nie zwracalam na to uwagi bo byl prawie niezauwazalny,a na dodatek mialam przez kilka dni bardzo wysoka goraczke wiec raczej na tym sie skupialam. Na domiar złego pare godzin po zauwazenieu tego dostalam miesiaczki... Wiec raczej nie moge isc teraz z tym do ginekologa. Wiecie w ogole co to może być i co mam robic z tym az do wizyty u ginekologa?? Używać jakiejś maści lub plukanek?

u ujścia macicy? chyba pochwy, jezus maria ... to mogą być np. kłykciny kończaste... nie wiem w sumie, zaczekaj aż okres sie skonczy i pędem do ginekologa, nic na to sama nie stosuj bo nie wiadomo co to jest

Gość Martinnniiii
fakt sorry faktem pochwy, pomylilo mi sie bo jestem zdenerwowana

Gość Martinnniiii
nie jest to raczej to o czym mowiesz bo calkowicie inaczej to wyglada

kłykciny nie objawiają się od razu, mają wczesne stadium własnie w postaci takich gulek dziwnych, może tak sie też objawić opryszczka albo kiła

Gość Martinnniiii
ale one raczej sa podskorne bezbolesne i sa w kolorze skory z tego co przeczytalam. to jest raczej ciemne wygladem przypominajace plaska rodzynke

Gość Martinnniiii
tak wiem... ale to dopiero niestety zatydzien