Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulkaaa9111

STUDIA !!!!!

Polecane posty

Gość kasiulkaaa9111

cześć, pisałam poprawke z matematyki i wiem ze tym razem mam zdane. Ccialabym pozanosic juz papiery na studia, a mature najwyzej im doniesc. Ale mam pytanko w sprawie tego wpisowego.. o co chodzi? musze placic za kazdym razem jak wybieram szkole? a co jesli mnie nie przyjma, albo zrezygnuje z tyc szkol? oddadza mi czy jak? przeciez kupe kasy na to pojdzie :/ wpisowe sie placi na dzienne jak i na zaoczne? prosze pomozcie!!

Gość gosc.0
Musisz placić za każdym razem ale jeśli jeszcze nie mam papierka ze zdalaś to nie wiem czy mozesz skladać papiery

Gość studentka dzienna :):)
na wielu uczelniach płacisz wpisowe nie tylko na dany wydział ale za każdy kierunek (nawet w ramach jednego wydziału). i kasy Ci nie oddadzą.

Zadzwoń na uczelnię. Czy teraz z każdym najmniejszym problemem się leci i go opisuje na kafeterii?

Gość kasiulkaaa9111
juz za poźno zeby zadzwnoci, zadzwonie jutro. Kurde to nieźle kasy wyloże.. :/

Czasami nawet na różnych kierunkach na danej uczelni musisz wpłacać wpisowe- a tego Ci nie odadzą. Nie napisałaś czy chcesz dać do szkoły prywatnej czy publiczbej i na dzienne czy zaoczne, bo jak na zaoczne w prywatnej to od razu cie przyjmuja wystarczy jak przyniesiesz wszystko (tutaj czas az tak sie nie liczy), gorzej na dziennych, gdzie czubki skladaja papiery gdzie na jedno miesjce przypada 10 osob:)- tam powinnas pospieszyc sie z papierami, bo moze braknac miejsca. Wszytsko zalezy od szkołt- najlepiej jak pojdziesz do dziekanatu i popytasz sie o wszystko.