Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eks żona 0000

niechciany pocałunek byłego męża !!

Polecane posty

Gość eks żona 0000

mam 27 lat, 3 lata temu rozwiodlam się, w tym roku ponownie wyszlam za mąż, bylego męza nie widzialam 2,5 roku, wczoraj wrocil Azji przyszedl do mnie... rozmawilśmy i on nagle mnie pocałował, wyrwalam się ale najgorsze jest to że widzial to moj obecny mąż, bo akurat wracał z pracy do domu... tłumacze mu że nie chciałam tego pocałunku i że on siła mnie pocałował, mówię że jak sam dobrze widział wyrywalam się jednak on uważa że go zdradziłam i zdradzam. powiedzial że chcę rozwodu, co robić ? dzis rano spakowął rzeczy i poszedl do brata, dzwoniłam do niego nie odbiera... co robić ?

Błagać na kolanach o wybaczenie i tłumaczyć, tłumaczyć... Ewentualnie powiedzieć, że gdyby był prawdziwym facetem, to wlał by Twojemu ex

Gość eks żona 0000
nie chce mnie słuchać, nie chcę ze mna rozmawiać, powiedział tylko że to koniec, napisalam mu dość długiego sms, rozmawialam ze bratem jego, mówil że on czytal tego sms, ale caly czas powtarza, że koniec... nie wiem co robić... były mąż ucalowal mnie tak niespodziewanie i zaraz przeprosil, to bylo bardziej takie sponatniczne, koleżeńskie, a nie jakiś namiętny pocałunek, zresztą nie trwalo to dłużej niż 3 sekundy bo się zaraz wyrwalam, a pech chcial że mąż akurat byl na podjeździe do domu... a wiedzial wcześniej że mój eks dziś wpadnie i nie mial nic przeciwko... mowil, że spoko i wogółe nie ma nic przeciwko