Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wychowalam nieudacznika

wstydze sie swojego syna

Polecane posty

Gość wychowalam nieudacznika

wstyd jak on sie gdziekolwiek pokazuje na uroczystosciach rodzinnych chlop 29 lat skonczy w tym roku, niby samodzielny, ma prace i niezle zarabia, mieszka sam - wynajmuje kawalerke, ale nie ma zony, z tego co mi wiadomo on nigdy w zadnym zwiazku z kobieta nie byl - do skonczenia studiow jestem pewna ze z nikim nie byl, potem watpie zeby sie cos zmienilo bo gdzie ktos by chcial z takim gburem byc, ani on sie odezwie do kogos, jak jakies spotkanie rodzinne to ten jelop tylko siedzi i nic nie mowi jak go o nic nie zapytac, jak mieszkal jeszcze u nas w domu - jak do szkoly chodzil, to ani on gdzie wyszedl do kogo ani nic, siedzial tylko w domu i uczyl sie albo jakies durne ksaizki czytal, w ogole kolego nie mial teraz pewnie tez nie ma i teraz mamy niebawem mala uroczystosc rodzinna, nie chce zeby ten jelop tam sie pojawil, dzwonilam juz do niego powiedzialam mu ze jak on ma zamiar isc to ja nie ide, nie mam zamiaru sie za niego wstydzic znowu jak bedzie siedzial jak jelop, zadzwonilam i skonczylo sie awanturom a syn powiedzial ze teraz to na zlosc mnie idzie i nie wiem co robic, jak go przekonac na spokojnie zeby nie szedl? boje sie ze sie tesciowie obraza na mnie jesli nie pojde, pewnie sie obraza, ale nie chce byc tam z tym jelopem moim synem

sama jestes jelopka,jak bym miala taka matke to tez bym sie wstydzila!!zmien sie babo!,bo kiedys zostaniesz sama jak palec

Gość margaaaaaaaaaaaa
bo ty głupia baba jestes a nie matka,tak żeś go sobie wychowała a teraz się go wstydzisz.Co za matka z ciebie.PORAŻKA Szkoda mi twojego syna

Gość pewnie ma zspól aspergera
i nie lubi sie udzielac socjalnie. Nic specjalnego.

Gość flow
to prowokacja

Gość amdjm
Współczuję Twojemu synowi.

Gość kika00
prowo czy nie,autor i tak czy tak ma nasrane... z tego względu,ze jeżeli prowo,to ta osoba piszaca takie teksty ma jakies problemy psichiczne i musi sie dowartosciowac na forum..a jezeli to nie prowo,to autorka jest zwyrodnialcem..nie dziwne,ze syn wyrósł na kogo wyrósl,bo jak matka(o ile tak mozna taka kobiete nazwac) nie umiała go wychować,to tak sie dzieje,a potem tylko pretensje,zeby wina nie była po jej stronie...życzę temu mężczyźnie,zeby jak najszybciej sie ustatkował a mamusie kopnął w dupe i urwał kontakty,bo ja osobiscie bym sie z takim wyrodnialcem wstydziła gdziekolwiek pokazac a nie odwrotnie..elooo🖐️