Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stalka

Piersi - wstydzę się - problem mam

Polecane posty

Gość POPSUŁAM KAFE
A ja polecam ci dobranie perfekcyjnego stanika, noszenie takiego przez głuższy okres może bardziej naprawic twój biust niż operacja, polecam ci forum o stanikach i biuście, znajdziesz tam odpowiedzi jaka bielizna, gdzie kupić, jak masować, jakie kremy, ćwiczenia :) http://forum.gazeta.pl/forum/f,32203,LOBBY_BIUSCIASTYCH_.html Bardzo polecam, zobaczysz :) Mi bardzo pomogło a miałam podobny problem :))

Gość poj
"stalka dzięki Nieco Starszy i Uno... Żeby wszyscy Panowie byli tacy mili i tolerancyjni... Ale są wzrokowcami i oprócz charakteru patrzą na fizyczne walory kobiety."" ---a facetki to co-patrza dupa?Wszyscy ludzie SA WZROKOWCAMI-TY TEZ !!!!

Gość stalka
Dzień dobry i dziękuję wszystkim za wpisy na moim temacie i rady:) Wiem, raczej każdy jest wzrokowcem i każdy lubi piękno i to zewnętrzne i wewnętrzne. Miałam na myśli to, że dla mężczyzn uroda kobiet jest czymś co najpierw przyciąga. Natomiast charakter weryfikuje, czy jesteśmy dla nich na chwile czy na stałe. U kobiet górę biorą uczucia i doceniają w mężczyznach osobowość, silny charakter i odwagę. Czy jest przystojny, to drugoplanowa wartość.

Gość stalka
Witaj Foxy..:) O niebo lepsze:) O Twoje to nawet nie muszę pytać pozytywnie nastawiona do życia Kobieto:)

To byś sie zdziwiła, tez mam ostatnio gorsze dni... nie da sie tryskac szczęściem non stop, mojemu ciałku nic nie dolega i niczego sie nie czepiam, ale dusza czasem smutna jakaś

Gość stalka
no tak, w zyciu nie ma samych złych, ani dobrych chwil. Dlatego możemy doceniać...

Gość stalka
terapia zajęciowa i pedagogika Będę pewnie najstarsza...

... i najmądrzejsza :) Mam dla Ciebie anegdotke nową. Dzisiaj kumpel z pracy zachwycal sie urodą i intelektem pani z angielskiego, ona po 40-ce a on trzydziestolatek. Cytował mi na gg jej wypowiedzi z pamięci i to już którys raz. Gdyby kiwnela palcem to by ja brał :) Kobieta ma tyle lat, na ile sie czuje.

Gość stalka
Foxy :) no za mądrze, to tu nie wyszłam. Choć z tym biustem to prawda :( Problem pewnie szerszy. Również widuję zadbane i ponętne czterdziestoletnie kobiety. Sama na pierwszy rzut oka też pewnie nie wyglądam najgorzej, ale przecież to co widać na ulicy, to tylko część. Masowałam te piersi jak mi tu ktoś polecił, ale lenistwo wzięło górę...:P Ale już się nie koncentruję na głupotach...:) Powinnam na tym, że jak mi "walnie' np. komputer, to taka jestem "bystra", ze czekam na zmiłowanie, że ktoś mi przyjdzie, ustawi...

Gość veryAnka
Dobry stanik - podstawa. Plus odpowiednie ćwiczenia i kosmetyki. Używacie jakichś?