Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idkwhthavetodoxmdhfsmcalsjfnem

Czasem czuję się samotna....

Polecane posty

Jestem młoda, mam 16 lat, ale nigdy nie miałam chłopaka , wiem , że mam jeszcze czas, ale od 5 miesięcy czuje się jakoś tak samotnie. Zaczeło mi to przeszkadzać , mam przyjaciół , mam rodzine, dobry kontakt z mamą itd, zawsze mogę mieć w nich oparcie i wiem,że mnie kochają, ale mam jakąs potrzebę żeby pokochał mnie jakiś chłopak . Idę ulicą i ciągle widzę ludzi w moim wieku jak idą razem szczęśliwi , trzymają się za ręce , całują się itd. Nie wiem już sama...wszyscy moi znajomi mają lub mieli już chłopaków/dziewczyny a ja nie. Nie traktuje miłośći jak jakąs mode "bo wszyscy mają to ja też musze" , ale mam po prostu potrzebę obdarować kogoś miłością, i pragnę aby mnie ktoś pokochal, chce byc szesliwa, chcę mięc jakąś bliskość, nie wiem czy coś ze mną jest nie tak nie jestem jakaś piękna, ale brzydka też nie jestem, kiedyś zarywało do mnie dwóch chłopców, ale nie podobali mi się ani wizualnie ani z charakteru , po za tym nie byłam wtedy gotowa na związek , jednak teraz mineło już trochę czasu , i chce się podobać, nigdy nie byłam osobą , która zmienia chłopaków jak rękawiczki , nie lubie się bawić czyimś uczuciami , nie wiem właściwie po co wam tu to piszę, po prostu muszę sie komuś wyżalić.... nie wiem sama co już robić ...

Nikt nic nie napisze? :(

?