Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oglądacie plotkareee??

nie cierpie Vanessy z Plotkary!! to taka karierowiczka i wycieruch!!

Polecane posty

Blair ma klase Serena imprezuje i sie puszcza ale jest spoko Jenny ma aspiracje ale ma też klase a Vanesa ma zarozumiałą gębe i jest feee nie wiem czy to kwestia nędznej aktorki czy czego

Gość Gossipgirl.xn.pl
P,

ja widziałam pare odcinków bo na tvn puszczali albo nadal puszczają. głównie zwracałam uwage na ubiór :P

Też lubię GG. :) Blair uwielbiam, Serene też, Jenny gra "czarny charakter" potem ale też ma inteligencje i klasę. Natomiast Vanessa jest straszna, masz racje.

Jednak jej zachowanie jest dość autentyczne, chce wejść do "lepszego" grona, jednocześnie udając, że jej na tym nie zależy i że gardzi takimi ludźmi, typowy mechanizm obronny.

no własnie to jej zakłamanie jest takie okropne, dobrze to ujęłaś, poza tym zachowuje się jakby miała wyższosc nad innymi, a tym chyba ukrywa swoje kompleksy, nie stać ją na studia to wmawia wszystkim że studią są do d... i że bez nich można żyć, po prostu zazdrości innym, a Jenny jest słodka, ma marzenia ale nie ukrywa tego, któż taki nie był...ja to sie dziwie że tak lubią tą Vanesse ...