Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekne marzenia

wstajesz rano i jesteś piękna...

Polecane posty

Gość proxxxyyyy
anja rubik ma twarzyczkę zombie ale i tak w pewnych kregach uznawana jest za ''piękną'' :) Egoist masz downa 🖐️

Gość proxxxyyyy
anja jest ładna na wyretuszowanych sfotoszopowanych fotkach. figura tak- reszta-bllllleeeee inteligencją tez nie grzeszy :(

Gość asik112
Zadna kobieta nie wyglada rano dobrze bez makijazu. -I-

Gość czak wspak
"Kobiety(marzące o dzieciach i kupce) też winny spojrzeć w lustro, i zastanowić się, czy moja córka będzie szczęśliwa z moją twarzą ?." ha ha, faktycznie się uśmiałam no tak, bardzo bym chciała,by byłą do mnie podobna, ale być taka nie musi nie mam zbyt pięknych rodziców, a sama jestem bardzo ładna, moje dziecko może być i najszpetniejszym dzieckiem na tej planecie wg czyjegoś gustu, a nawet i gustów wszystkich, a dla nie będzie i tak najwspanialsze a wpadłeś na pomysł, że w takim razie kobiety powinny się rozmnażać tylko z przystojnymi, błyskotliwymi, mądrymi i fajnymi facetami? i co wtedy z Tobą by się stało?

Gość ZERO :|
ja też jestem strasznie brzydki. ty przynajmniej możesz spokojnie do lustra spojżeć, ja za każdym razem jak zobaczę swoje odpicie to mi się płakać chce... to jest strasznie mieś "nieściągalną" maskę potwora D:

jak spojrzę na zdjęcia z młodości, czasów szkoły podstawowej szczególnie, to można dzieci straszyć. Wszystko się odmieniło ok. 19 roku życia.

Gość ZERO :|
u mnie niestety zmieniło się na gorsze. z wiekiem brzydnę, i brzydnę.... ja naprawdę chciałbym kogoś znaleźć ale nie da się gdy wszystkie kobiety najpierw patrzą na wygląd a później "ewentualnie" na charakter, cechy osobowości ...

charakter to dopiero po jakimś czasie. Wygląd i grubość portfela- kolejność dowolna.

pendzior Wygląd i grubość portfela- kolejność dowolna.////// Nie miej złudzeń - wygląd, wygląd, wygląd, zaradność, bystrość umysłu, słownictwo, kultura osobista, poczucie szczęścia i zadowolenia z siebie i swojego życia. Mądre, właściwie silne zarobki, w odpowiedzialnej prestiżowej, dumnej, pracy. Forsa? -spadek łatwizna kombinatorska gdzieś tam z tyłu.Na co ci spadek skoro ważysz 130kg przy wzroście 178?. na co ci forsa skoro masz 165cm. Na co ci mgr SGH skoro masz 170cm wzrostu? Nie łudź się, że jak zdobędziesz kasę za granica na 7dni bimbania to laski padną ci do nóg.

Gość portfel ,,
kiedy kasy brak nic nie pomoze i wszystko sie zyebie

Gość a wiesz coooo ... mlunie
"jak ja bym chciała...wstaję rano, wchodzę do łazienki, a tam piękna kobieta w lustrze!!!jak ja bym chciała. Całe moje życie by się zmieniło ale wiem, że niektórzy mają gorzej np. oszpeceni przez choroby więc głupio mi narzekać, ale baardzo chciałabym być piękna ..." wiesz mi ze zmieniło by ci sie ale....w piekło

Gość egoist a ty z czego zyjesz
wielce zaradny :D co ciagle na forum :D:D

Gość DO EGOISTE
" zaradność, bystrość umysłu, słownictwo, kultura osobista, poczucie szczęścia i zadowolenia z siebie i swojego życia. Mądre, właściwie silne zarobki, w odpowiedzialnej prestiżowej, dumnej, pracy." Właśnie to gdzie pracuje Egoiste31 skoro taki niby zaradny;]

egoist a ty z czego zyjesz wielce zaradny co ciagle na forum ///// czemu ciągle na forum ?- raz na 14 dni coś wpisuję. Najczęściej zaczynam w Piątek a kończę po "ciągu"w z Niedzieli na Pn o 5:00. Jak każdy chyba ?. A wolałabyś, bym zaglądał raz na 6 miesięcy?

Gość *******=...
" Kobiety(marzące o dzieciach i kupce) też winny spojrzeć w lustro, i zastanowić się, czy moja córka będzie szczęśliwa z moją twarzą ?. Wielu ludzi się ocali w ten sposób od smutku " Racja . Kiedy matka ma kinol jak klamka od zakrystii wiekszy od niejednegofaceya , nie powinna rodzic , bo corka moze byc nieszczesliwa albo nie miec pieniedzy na operacje plastyczna.