Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekne marzenia

wstajesz rano i jesteś piękna...

Polecane posty

Gość piekne marzenia

jak ja bym chciała...wstaję rano, wchodzę do łazienki, a tam piękna kobieta w lustrze!!!jak ja bym chciała. Całe moje życie by się zmieniło :) ale wiem, że niektórzy mają gorzej np. oszpeceni przez choroby więc głupio mi narzekać, ale baardzo chciałabym być piękna ...

Gość zgadzam się a w filmach
to od razu wstają z łóżka z gotowym makijażem i fryzurą! :-D

Gość ******feedback******
ahahaha messy pseudo zmieniła! :D :D

ja wyglądam słodko jak śpię ;) ten finezyjny nieład na mojej głowie, zmiętolona piżamka. Jak się ubiorę i uczeszę to wyglądam tak zwyczajnie :D

brookie a ridża znalazłaś ju? :D

czemu zmieniłaś nick? :p chcesz zdobyc nowych friendów? a co myslisz o dejkonie?

Widzicie teraz jak bardzo wazna jest świadomość co do własnej atrakcyjności rodziców ? To że jesteś taka, jak w tej chwili, to zasługa spadku genetycznego. To ze ludzie sa razem, nie znaczy ze powinni ubarwiac sobie zycie dziećmi, bez zastanowienia jaką przyszłość im zgotują, własnym materiałem genetycznym, odpowiedzialnym za symetrię czaszki. Kobiety(marzące o dzieciach i kupce) też winny spojrzeć w lustro, i zastanowić się, czy moja córka będzie szczęśliwa z moją twarzą ?. Wielu ludzi się ocali w ten sposób od smutku

"zgadzam się a w filmach to od razu wstają z łóżka z gotowym makijażem i fryzurą! " Hahah :D

brzydcy rodzice mogą miec ładne dzieci. :p ej messy to jak z tym deconem?

"Kobiety(marzące o dzieciach i kupce) też winny spojrzeć w lustro, i zastanowić się, czy moja córka będzie szczęśliwa z moją twarzą ?. Wielu ludzi się ocali w ten sposób od smutku" Egoist, jesteś popierdzielony. A poza tym znam wiele osób, które są brzydkimi dziećmi ładnych rodziców. Więc nie ma nad czym się zastanawiać, bo i tak nie wiadomo jakie dziecko zgotuje się z tych genów. :D

''Po raz pierwszy sie z Toba zgadzam Brzydcy ludzie nie powinnni miec dzieci'' a twoi rodzice sprzeniewierzyli się tej zasadzie :o

Gość ja jestem taka jak opisuje
autorka:classic_cool: wstaję rano, zakładam kufajkę i gumiaki do cieżkiej harówy w oborze, a mimo to blask piękna ode mnie aż bije:classic_cool:

kufajka to co to jest?

Uwielbiam te pieprzenia na kafe na temat wyglądu... :D Ludzie, którzy mają zdrowie i cały świat przed sobą marnują je na użalanie się nad ryjem. Ha! A to dobre! Ma ktoś popcorn? :D :D

Gość ja jestem taka jak opisuje
kufajkato taki waciak rodem z ZSRR i PRLowskiej wsi:classic_cool:

Gość mał@ Mi
Wiesz ja nie wiem czy jestem piękna ale dość często słysze ,że mam orginalną urode i nawet nie masz pojęcia jak to potrafi komplikować życie , jakie przez to mam problemy z mężem :-(

Gość chociaż bez makijażu
to i tak wciąż słyszę komplementy :P, i też w dresie i kaloszach:)

Gość chociaż bez makijażu
ale zgadzam się co do problemów z mężem...

suwka ma racje, szkoda zycia na uzalanie sie nad wygladem, co maja powiedziec ludzie po roznych chorobach, poparzeniach itp

waciak to co to?

nie moge uczestniczyc w dyskusji jak nie kumam fundamentalnych rzeczy :( co to waciak?

suwka A poza tym znam wiele osób, które są brzydkimi dziećmi ładnych rodziców. Więc nie ma nad czym się zastanawiać, bo i tak nie wiadomo jakie dziecko zgotuje się z tych genów. A ja znam tez odwrotna sytuacje:) Rodzice nie zbyt urodziwi, a córeczka przesliczna jak aniolek, chociaz wiadomo, moze sie zmienic, ale teraz ma 8 lat i juz widac, ze sliczna dziweczynka :)

suwka Uwielbiam te pieprzenia na kafe na temat wyglądu... Ludzie, którzy mają zdrowie i cały świat przed sobą /////////////////////// dziewczyno czy ty jesteś normalna?. Zdrowie to nie wszystko. Ludzie brzydcy cierpią - bo są odrzucani traktowani z niechęcią na każdym kroku od dziecka aż po zakończenie młodości. Uroda jest ważna jak zdrowie, a nawet ważniejsza od niego. Na cóż ci zdrowie z brzydką twarzą ?. więc nie ma nad czym się zastanawiać, bo i tak nie wiadomo jakie dziecko zgotuje się z tych genów. /////////// aha nie zastanawiajmy się tłuczmy dzieci bez opamiętania a potem patrzmy jak zakochują się w ładnych a ci ładni ich z agresja odrzucają - walnij się dziewczyno w czoło. Ludzie, którzy mają zdrowie i cały świat przed sobą //////////// Więc brzydka dziewczyna ma cały swiat pzred soba bo jest zdrowa?-ok. Wylatuje np do Rio de Janeiro -a tam juz an lotnisku w oczach widzi niechęć, a nawet oburzenie -u pasażerów, u celników, u strażników u taksówkarzy, u pracowników hotelu. Ich twarze wyrażają jedną myśl: "ale brzydula, ale wstrętna twarz, co ona tu robi"? I może taka dziewczyna wyjdzie swobodnie na plażę, i będzie się na niej dobrze czuła, wśród pięknych dziewczyn? I może pójdzie pewnie, wieczorem do klubu ? - nic z tego. Więc nie mów mi o tym, że ma cały świat przed sobą. W każdym zakątku świata będzie traktowana źle a nawet z agresją. Brzydota kiedyś w przyszłości zostanie uznana za chorobę genetyczną, przez WHO.