Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyrektore

PRZYPOMINAM i WYJAŚNIAM, że wciąż nieustająco oczekuję.....

Polecane posty

Gość dyrektore

aż autorzy tego...TFU...ścierwackiego i podłego :O :O :O fotomontażu zrobią kolejny i odzyskają :D :D :D kwadraty z KTÓREGOKOLWIEK z 5 pozostałych zdjęć.... bo minęły już 3 dni i z żadnego się nie udało :O a wszystkim którzy łyknęli tą żałosną prowokację serdecznie gratuluję :classic_cool: ;) 🖐️ może zdjątko przypomnieć? :classic_cool:

Gość dorottttttttta
o scierwisko straciło czarny nick :classic_cool:

Gość NIe masz sie co pucowac
jestes szkaradna jak noc listopadowa , zreszta wszyscy juz wiedza jak jest , jeszcze te tlumaczenie sie na sile :D :o 🖐️

Gość dyrektore
wiem , idiotka ze mnie :o

Gość dorottttttttta
wstawcie fote jeszvcze raz bo nie wszyscy widzieli ( tą przerobioną :D )

Gość dyrektore
Dawać dawać :D bo tu umre ze śmiechu - fachowcy od czarnych kwadratów :D którą przypomnieć ;)

Gość dyrektore
Zreszta nawet jesli to ja to co z tego ? 😴Mam sliczne cialko , a Wy jestescie wyautowane nołlajfy :classic_cool:

dorottttttttta o scierwisko straciło czarny nick został zajęty inny zastępczy - wskutek niesprzyjających działań SIŁ REAKCJI niesprzyjających kolektywowi lokatorskiemu :classic_cool:

dyrektore, Jak chcesz oddam Ci ten nick nie chcę - oficjalnie ten jest autoryzowany - i będzie kontynuował dyrektorską spuścizną... ale zobacz jak te france od tego montażu się pochowały :D nawet jedna z erotycznego była i siedzi cicho :D 🖐️ hehe :P

Gość fkofffffffffff
podniecasz sie goownem a i tak nigdy nie bedziesz taka zayebista jak ssssooosssik i nie bedziesz mieć fajnych przeróbek, znając życie doczepili ci kutasa albo nawet nie był doczepiony tylko to twój nos :o :P

ciasteczko26 chodzi o zdjecie tej kobitki ubranej w kowbojskie ciuszki?nie wiem, czy dobrze kojarze wyjaśnię CI jeszcze raz.... otóż. pojawiło się ongiś zdjęcie kobiety... na fontannie.... z zasłoniętą kwadratem buzią... oczywiście zazdrosny tabun koniogębnych zazdrośnic z tego forum fatalnie wmontował tam jakąś gębę :O :O :O i to do tego - żeby ukryć niedoróbki rozpikselował i rozmył w stopniu wręcz niesamowitym :O także - pojawiło się 5 innych zdjęć, ale - CO CIEKAWE - z żadnego z nich już nie zmontują - myślę, że dlatego że nie mają tamtej buzi pod innym kontem sfotografowanej :D więc siedzą cicho :P przypominam foty :P http://www.abload.de/img/dsc_11022c0o.jpg http://www.abload.de/img/dsc_04228vfn6.jpg http://www.abload.de/img/dsc_03647fk2.jpg http://h3.abload.de/img/dsc_11022c0o.jpg choć to i tak niepotrzebne bo oczywista oczywistość że tu już nie zmontują :classic_cool: 🖐️ Czekam już z tydzień chyba :O 🖐️

fkofffffffffff podniecasz sie goownem a i tak nigdy nie bedziesz taka zayebista jak ssssooosssik i nie bedziesz mieć fajnych przeróbek, znając życie doczepili ci kutasa albo nawet nie był doczepiony tylko to twój nos właśnie dlatego są czarne kwadraty :P co by uniknąć podobnych bezeceństw :classic_cool: 🖐️

a kim ty kurwa jesteś? to jeszcze nie odpowiedziałeś na moje pytanie żałosny prawiku z babskiego forum zabierz już te swoje zwłoki z mojego tematu i idź przerzucać gnój zanim CIę matka batogiem nie przeżegna 🖐️

czasem sie dziwie, ze chce wam sie robic takie rzeczy jak przerabianie zdjec, zakladanie tysiaca tematow o niczym itp. Placa wam za to???

ciasteczko26 czasem sie dziwie, ze chce wam sie robic takie rzeczy jak przerabianie zdjec, zakladanie tysiaca tematow o niczym itp. Placa wam za to??? oczywiście.... o2 tutaj płaci - przy mojej ilości postów generowanych na kafe..wyciągam na czysto netto jakieś 4500 miesięcznie :classic_cool: 🖐️

pijany kjójićek ta facjata naprawdę była dyrki? oczywiście, że tak - podobnie sądzą CI mniej rozgarnięci użytkownicy kafe :classic_cool: czyli generalnie większość :D 🖐️

a kim ty kurwa jesteś? tak myślałam buraku, dziękuję za odpowiedź prostactwo i buractwo na forum się szerzy :D 🖐️ echhh - co za czasy :(

Gość terminnissss
Po co wam to? znam dyrektore , twarz jest doklejona, nie jest jej, ale to prawda kobieta nie ma dobrej opinii . uchodzi za kobiete "lekkich obyczajów", przestali ją w wiekszosci szanowac jak próbowała wrobic jednego faceta i jego brata w tym samym czasie w ciąże :D:D:D nie wiedzac, ze sa rodzenstwem, długo sie o tym mówiło ;)

Gość domagam się oficjalnie
Proszek pokaż siurka