Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m3r

samochody alfa romeo czesto sie psuja??

Polecane posty

Gość m3r

samochody alfa romeo czesto sie psuja??

Gość m3r
wypowie sie ktoś jeszcze?

Gość gość
Podbijam. Ja teraz się zastanawiam nad kupieniem używanego alfa romeo.

Gość gość
psuja sie notorycznie, wszystkie modele :o

Gość gość
zależy które... 147 czy 156 niestety są upierdliwe; chociaż to są częściej upierdliwe usterki niż awarie unier******ające auto. Przyznam jednak, że wkurzające strasznie. 159 lub Brera to inna historia. Bardzo solidne auta, zupełnie innej jakości niż wcześniejsze. Z Alfą jest tak, że albo ją kochasz i wybaczasz wszystko, albo omiń ją szerokim łukiem. Auto wynagradza to radością jaką daje z prowadzenia. Jeździłem 156 przez dwa lata. Uwielbiałem ją i nienawidziłem jednocześnie. Z nią jest jak z piękną i potwornie kapryśną kobietą jak mawiają Włosi i jest to najtrafniejsze określenie

Gość gość
no na pewno nie psuje się częściej niż inne samochody. mój mąż jeździ alfa romeo giulietta i jak do tej pory miał jedną poważniejszą usterkę. ale dziwne żeby auto w ogóle było bezproblemowe. jak coś to jest dobry serwis który zajmuje się ich naprawami www.dukiewicz.pl. można też na czas naprawy wynająć coś na zastępstwo więc w ogóle super.

Gość gość
Też miałem Alfa Romeo i psuł mi się sporadycznie. Oczywiście dużo zależy od eksploatacji samochodów. Niedawno zepsuła się termosprężarka i musiałem kupować nową lub regenerować. Wybrałem tą 2 opcję, zregenerowałem w www.turboreg.pl i działa do dnia dzisiejszego.