Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wuwuwuwzz

ale jestem zla nigdy nie naucze sie jezdzic PRAWO JAZDY

Polecane posty

Gość wuwuwuwzz

dzisiaj mialam 12 godzine jazd i cholera ciagle sie mylilam,nie redukowalam biegów,za wolno reagowalam i nie zwracalam uwagi na znaki:( masakra, siedze i placze..tyle kasy a tak mi idzie

Gość w.zasadzie.niegroźna
spokojnie, nauczysz się, jeśli tylko się nie boisz.

Gość a czego nie umiesz
przeciez to proste jak konstrukcja cepa

Gość wuwuwuwzz
a wy po ilu godzinach zaczeliscie dobrze jezdzic i radzic sobie?

Spokojnie, ja również jeździłem tragicznie po tylu godzinach, ale później miałem szczeście i zdałem za drugim razem. Na egzaminie czasem to się liczy bardziej niż umiejętności...

Gość a czego nie umiesz
wiadomo, że jak zwalniasz np. z 60 km/h do 30 to na czwartym biegu już nie bardzo możesz jechać, więc trzeba wsuchać się w silnik i zapodać właściwy bieg

Gość Może akurat nie masz do tego
talentu. Mi się też źle jeździło na jazdach, zdałam wprawdzie za 2 razem i to w obcym mieście, ale co z tego jak do dzisiaj jezdze jak sierota, spowodowalam stłuczke, i ogólnie lipa.... W sumie teraz juz to olałam i wolę autobus.

Gość a czego nie umiesz
ja po kursie byłam jeszcze zielona - tzn myślalam, ze wiele potrafię, jednak jak teraz pomyślę po 13 latach jazdy to zielona byłam, ze hohoho ale jak prawko odebralam od razu zaczęłam jeździć i to sama. Miałam 20h kursu

Gość w.zasadzie.niegroźna
Ja miałam 20 kursu + 13 dodatkowych. Po odebraniu prawka (pracowałam jako handlowiec, więc od razu zaczęłam jeździć) przez trzy tygodnie schudłam ze strachu tak, że w końcu wylądowałam na zwolnieniu lekarskim... Potem już było dobrze.

Gość gość
Moim zdaniem, jeśli po tak długim czasie nic nie umiesz to wina instruktora. Na twoim miejscu zmieniłabym go. Sama byłam w szkole http://www.speed.auto.pl/ prawo jazdy zdałam za pierwszym razem.

Gość gość
Wiekszosc kobiet nie powinno wogole nidgy prowadzic bo nie maha predyspozycji. Jak widze co kobiety wyrabiaja na drodze to wlos sie jezy.

Gość gość
Bardzo dużo osób nie powinno mieć prawa jazdy,bez rozróżnienia na płeć. Nie każdy ma do tego predyspozycje,a zdają prawko i jeżdżą potem na siłę, stanowiąc zagrożenie dla siebie i innych uczestników ruchu.