Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzyszlaPielegniara20

Starzy, wredni lekarze- masakra!!!

Polecane posty

Gość PrzyszlaPielegniara20

Studiuje pielegniarstwo i jestem przerazona osobami ktore musze spotykac! A sa nimi starzy lekarze i stare pielegniary! to osoby tak zgorzkniale, zawistne, pozbawione radosci zycia ze szok. Nienawidza siebie, pacjentow, innego personelu(zwlaszcza tego mlodego), swiata, swojej pracy. Robia laske ze zyja. Ich ryje sa non stop przekrzywione w chinski paragraf. Burcza i warcza na mlodszy personel, sa agresywni i nieprzyjemni dla pacjentow, nie potrafia normalnie i racjonalnie rozmawiac. Furiaci i frustraci. Nie wiem jak wytrzymam z tymi raszplami i zgrzybialymi tetrykami.Te przestarzale konowaly powinny leczyc sie na prostate bo na rozum juz za pozno! A mam taki pech ze moja uczelnia wspoldziala ze szpitalem w ktorym jest zatrzesienie pielegniar i lekarzy 50+. Wspolczuje ich pacjentom, bo potrafia byc naprawde chamscy. Rozmawialam z pacjentami wsrod ktorych mialam praktyki i strasznie narzekali na moja "przelozona", ktora nie dosc ze traktuje pacjenta jak psa, to jeszcze wali zastrzyki bez wyczucia i na chama. Kiedys spotykalam podczas chorob i latania po przychodniach, starych lekarzy, pielegniary i lekarki ale byly to osoby w wiekszosci bardzo sympatyczne i zadowolone ze swojej pracy i z zycia. To co widze w tym szpitalu to tragedia. Baby w okienkach do rejestracji i chlop z bufetu sa tam chyba najmilszymi, stalymi pracownikami .Modle sie zeby na stare lata nie byc taka stara kurwa jak moje "przelozone"

Gość gość
Taki ciekawy post i pominięty.

Gość gość
medycyna to hoojowy i mocno skorumpowany zawód, NIE POLECAM

Gość gość
Poczekaj, aż popracujesz 30 lat, podyżurujesz w piątek, świątek i niedzielę, po nieprzespanej nocy będziesz ratować czyjeś życie, a roszczeniowy inny pacjent zrobi Ci awanturę, że nie przyniosłaś mu basenu, "on po ciebie dzwonił i nie obchodzi go, że się nie rozdwoisz i że czyjeś życie jest ważniejsze od jego chęci szczania, bo on właśnie wtedy chce szczać i już. I jeszcze skargę na Ciebie napisze. Potem na te wykrzywione złością ryje pacjentów, to się nawet patrzeć nie chce. Wieczne nieuzasadnione pretensje i żądania, bo "mu się należy" i "g****o go obchodzi czyjeś życie, najważniejsza jego dupa".

Gość gość
za to kur*wy bierzecie kase, a jak się nie podoba to na taśme śmiecie albo na kase do marketu, trzeba być debilem pakować się w taki hoojowy zawód a potem biadolić całe życie

Gość gość
Bardziej chodzi tu o lekarzy medycyny pracy masakra jakas stara rumpla ledwo chodzi balkoniku brakuje tylko pewnie slabiejwidzi ode mnie A okulistka jest. mało tego lekarz medycyny hehe to jest dobre wchodzę juz do lekarza medycyny i widzę a ocza nie wierzę siedzi stary wypierd ledwo siedzi i papier podpisuje lapa mu sie trzęsie ledwo długopis trzyma z boku pielęgniarka mu pomaga masakra czlowiek ktory dopuszcza nas do pracy sam powinien juz miec zakaz wykonywania jej