Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aoffaki

play rozwiązuje umowę

Polecane posty

Gość aoffaki

witajcie ! mam pewien problem, oczywiście z własnej winy. przez jakiś czas nie były płacone rachunki za telefon, który został wzięty na mnie. dostałam pismo, że do końca miesiąca mam uregulować zaległość inaczej umowa zostanie zerwana, a ja obciążona karą za zerwanie umowy. czy jeżeli wpłacę pieniądze 31 pod wieczór na poczcie bądź rano 1 to coś się może stać ? dodaj, że nie jestem w stanie wcześniej zdobyć pieniędzy

Gość nie wiem kto taki
napisz do nich pismo z prośbą o rozłożenie na raty!!! inaczej oddadzą sprawę i tak czy siak będziesz musiała oddac- tylko, ze komornika Ci podeślą

Gość Donata00
zadzwoń do nich i się spytaj

Gość nie wiem kto taki
albo zapytaj ich tam czy coś sie stanie- nie wiadomo czy sa drobiazgowi i sie czepią o 1 dzień zwłoki ;)

Gość aoffaki
ale to już jest chyba za późno ... pieniądze muszę wpłacić do końca miesiąca. a gdyby zadzwonić do nich z prośbą o to, żebym mogła wpłacić pieniądze 1 września lub gdybym wpłaciła im pieniądze 31 tak ok. 19 i dnia następnego przefaxowała dowód wpłaty z datą

Gość aoffaki
chyba będę musiała tak zrobić ... bo za rozwiązanie umowy za tel. i internet trochę zabulę ...

Gość frvgedfrbg
Tak i co jeszcze? Masz termin do 31 a chcesz placic 1 ego. Tam sie wszystko dzieje systemowo jak nie zaplacisz to umowa zostanie zerwana. Proponuje kontakt z nimi i zgloszenie uregulowania wplat lub chociaz czesci. Co do twojego chwilowego nieplacenia- z tego co sie orientuje to trzeba sie uchylac od placenia wiecej jak trzy miesiace wiec mialas poro czasu na placenie ... jak umwa zostanie werwana to lekka raczka nalicza okolo tysiaka a to chyba nie malo.

Gość aoffaki
frvgedfrbg można zrobić coś takiego ? wiem, moja głupota, że tego nie dopilnowałam. nie było mnie w kraju i pod moją nieobecność wszystko miało zostać uregulowane, no ale niestety. po powrocie do siebie miałam małą niespodziankę. i 14 dni na spłacenie jej

Gość .xghj;k'lhk
masz placka