Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FACET20

golenie miejsc intymnych u mężczyzn

Polecane posty

Gość FACET20

witam. mam nadzieje ze spotkam tu panow ktorzy beda w stanie mi pomoc :) otoz dwa dni temu po raz pierwszy ogolilem sobie klejnoty. uzylem pianki do golenia i nowej maszynki a po wszystkim posmarowalem sobie kremem nawilzajacym. jednak juz po kilkunastu godzinach wloski zaczely od nowa wyrastac i teraz sa juz calkiem dlugie. miejsca intymne sa zaczewinione i pieka szczypia i bola. a wloski kluja jak nie wiem! i mam pytanie: co zrobic zeby tak nie pieklo i nie szcczypalo? i drugie pytanie: myslalem zeby za kilka dni czyli tydzien po goleniu ogolic sobie drugi raz. ale tak mnie szczypie ze sam nie wiem czy tego chce :P jak lepiej ze wzgledow estetycznych (zeby wloski tak szybko nie rosly) i bolaco-klujacych (zeby nie bylo zaczerwien i bolu) ? kiedy lepiej ogolic? tak jak planowalem za kilka dni? czy moze lepiej jeszcze poczekac? a moze lepiej to zrobic jak najszybciej? prosze pomozcie :) z gory dziekuje za kazde odp :)

dam ci rade, jako kobietka. Problem mialam ten sam. Zadnego golenia !!!! Sa swietne kremy depilujace do inntymnych czesci ciala, usuwaja owlosienie i nie boli jak odrastaja wloski, polecam naprawde, zaluje ze ich wczesniej nie odkrylam. Dluzej to troszke trwa , ale nie boli. Nie pamietam nazwy , ale pudelko i tubka byly zielone ten byl najlepszy

Gość mrraauuu
moim zdaniem golenie tych miejsc u facetów nie jest objawem gejostwa :/ a jestem kobietą. nie wiem co Ci poradzić, ale chciałam tylko żebyś wiedział, że to dobrze że chcesz o siebie dbać :)

Wiadomo, ze jak robisz to pierwszy raz to musisz się przyzwyczaić, będzie swędzieć i może troche piec. Mój jak ogolił sobie pierwszy raz też trochę narzekał a teraz nie wyobraża sobie nie mieć ogolonego. Już kilka lat goli i jak ostatnio troche się zapuścił to juz narzekał:)) Cierpliwości, na poczatku zawsze tak jest, kwestia przyzwyczajenia

Gość mrraauuu
dobre s kremy veet, takie specjalne do bikini (bo dla kobiet) :)

Gość reters
ja sobie kiedys ogoliłem bilencje maszynka do golenia . I byłem przerazony efektem , bo niesamowicie łuszczyła mi sie skora i uszło troche krwii .

no wlasnie mrraauuu to byl weet , zielone pudelko , teraz kojarze nazwe, wszystko jest lepsze tylko nie golenie, to katastrofa, sa nowsze metody wlasnie kremy , cudo... a tak przy okazji , facet powinien byc zadbany i podgolony ( co nie znaczy na zero )

Gość gość
Witam.mnie tez kobieta namowila a wrecz kazala ogolic bo niedopuscila by mnie do siebie.Ogolilem,bylo na poczatku dziwnie,potem kulo,przywyklem do tego i niewyobrazam sobie niegolic.wystarczy ze w toalecie niema nic na muszli bojaknieraz kozysta sie z publicznej to masakra.apeluje do panow golcie sie,kobiety wola zadbanych.ja gole giletem mach3 i zel i nienazekam:-)

Nie polecam panom golenia miejsc intymnych maszynką bo można sobie naprawdę zrobić krzywdę. Panowie mają trudniej niż panie w tym temacie. Ja swojego męża nigdy nie zmuszałam i pozostawiłąm decyzję w tym temacie jemu ( w ogóle wtf, że stawia panna ultimatum komuś?). Mąż sam chce być tam gładziutki i czuje się bardziej komfortowo. Używa w tym celu kremów do depilacji i nie ma problemu :).

Gość gość
moze poczatki sa trudne, ale po kilku miesiacach goli sie tak latwo i szybko jak na twarzy. Dobre nozyki to podstawa. Ja uzywam tych od SHAVE-LAB.PL . Niestety nie ma ich w sklepie, ale szybko wysylaja. Teraz zarost 2mm to o 2 mm za duzo. Komfort i zycie intymne na najwyzszym poziomie ;-)