Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna-konda

uderzyłam dziecko!

Polecane posty

Gość nie ma zycia po smierci
od kiedy klapsy nie bola?????????

Gość jak wychowasz tak oberwiesz
to nie jest wychowanie tylko nie umiejetnosc wychowania nie maja pomyslu na to jak dzieciaka ukarac bo ok ja rozumiem ze dzieci sa czasem/ czesto niegrzeczne, nieposluszne i ciezkie w ogarnieciu ale najbardziej mnie wkurwia jak matki/ rodzice ida na latwizne strzela dzieciakowi kilka szybkich i maja wychowanie odbebnione dzieciak zrozumie ze zle zrobil? nie dzieciak sie boi własnej matki czy ojca .... no chyba ze taki ma byc cel "wychowania"

nie wiem jak bija te larwy dzieci liczylam ze moze czasem klepna je delikatnie "taki gest dotkniecia pupy" chuj je tam wie ......

@jak wychowasz tak oberwiesz wiesz cos Tobie powiem.Mieszkam za granica i jestem przedszkolanka. Nie chciano mnie najpierw przyjac do pracy poniewaz Polacy sa slynni za to jak tluka swoje dzieci. wierzysz mi?Powiedziala mi to kierowniczka w oczy. nie wiem jak mozna byc tak tepym czlowiekiem i nie rozumiec ze BICIE BOLI?!

liczylam ze moze czasem klepna je delikatnie "taki gest dotkniecia pupy" to chyba nie mialoby sensu bo przeciez to ma bolec. wychowywanie bolem :-O trzeba byc pierdolnietym czlowiekiem bez mozgu.

boli fizycznie i psychicznie ale nasz naród jest taki ze tlumaczy sobie to tak "skoro matka i babka lały i bylo dobrze to ja tez bede lać i bedzie dobrze" kurwa to nie jest przepis na ciasto z jablkami ze stare i sprawdzone musi być dobre trzeba sie troche rozwijac emocjonalnie i psychicznie .... a nie tkwic w starych skostnialych ramach zasad wypracowanych przez kilka pokolen przed nami

Gość nie potrafia przede wszystkim
eh. róbcie jak uważacie, ale nie sądzę, żeby takie modlenie się nad dzieckiem było najlepszym wyjściem.

Ludzie Wy naprawde nie znacie nic innego jak pieprzenie stereotypow : MODLENIE SIE NAD DZIECKIEM DUPA NIE SZKLANKA NIE PEKNIE czy wy macie swiadomosc ze to SA DZIECI???????????? jak mnie te kurwy wkurwiaja. tu nie chodzi o modlenie sie tylko o konsekwentne wychowywanie dzieci !!!!!!!! NIE MACIE ZADNYCH INNYCH POMYSLOW OD TLUCZENIA? Boze co za potwory. myslalam ze umre ze wstydu jak mi ta kierwoniczka takie cos powiedziala. z jednej strony chcialam powiedziec, ze wypraszam sobie takie cos a z drugiej strony wiedzialam ze ma racje :-O

modlenie sie? alez ja jestem jak najbardziej za karaniem dzieci gdy cos zmaluja jasne kary musza byc absolutnie nie mozna poblazac. wiadomo niektorym nie da sie przetlumaczyć nic - ewentualnie tylko pasem nie "nie potrafia ... " jakbym ci zasunela pare mocnych i szybich i wtedy to tlumaczyla a na koniec lania po dupsku zapytała sie czy zrozumialas.... to pewnie bys powiedziala ze tak zajebista metoda aby uslyszec to co sie chce a dzieciak tez pewnie spokojny sie robi bo placze.. a tak a propos - co czujesz jak widzisz swoje placzace dziecko? i masz swiadomosc ze placze bo go pobilas

nie wierzę, że jesteś przedszkolanką. jest w tobie tyle agresji... współczuję.

moje dziecko ma 17 lat- wzorowy uczeń, prymus, pomaga słabszym od siebie, słucha się mnie, nigdy nie pyskuje- czasami się pokłócimy, ale nigdy nie wychodzi poza pewną granicę. dawałam mu klapsy w dzieciństwie- nie ma mi tego za złe.

wiesz co czuja? ULGE! bo sie mogly odreagowac i te swoje frustracje zyciowe odwalic na malej buzce albo pupci bezbronnego dziecka :-O :-O :-O nie musisz mi wierzyc ze przedszkolanka jestem. jest we mnie agresji tyle kiedy slysze i czytam wlasnie takie cos !!!!!!!!! TO ROBIE SIE NATYCHMIASTOWO AGRESYWNA I BYM MOGLA NATYCHMIAST PRZYPIERDOLIC TAKIEJ MAMUSCE. i dla twej wiadomosci : prowadze grupe z 25- giem dzieci. w Niemczech. i polscy rodzice sa ci o ktorych mowi sie ze tluka swoje dzieci. dzieki Bogu jest to karalne tutaj i siniaki jakie widzimy u dzieci itp sa zglaszane natychmiastowo!

serio chcialabym wiedziec jak wygladaja wtedy oczy dziecka... (wiadomo cale we lzach... ale co wyrazaja jak na ciebie patrzy?) jestes pewna ze po spuszczeniu dziecku łomotu zrozumie ze cos tam zrobilo zle i juz nigdy wiecej tak nie zrobi? naprawde wierzysz w to ze wychowujesz dobrego czlowieka i ze dajesz dobry przyklad? jaka masz pewnosc ze na stare lata dzieciak nie przyjdzie i nie przyfasoli ci "klapsa" bo bedziesz stara i np zrobisz pod siebie poraz 5 w ciagu jednego dnia?

"moje dziecko ma 17 lat- wzorowy uczeń, prymus, pomaga słabszym od siebie, słucha się mnie, nigdy nie pyskuje" no ja mysle tylko by sprobował nie - odrazu wpierdolby dostal taki ze hoho a moze taki jest bo ty chcesz go takim widziec? chcesz zeby taki był wiec dla ciebie takiego udaje a tak naprawde dziecko nie rozmawia z toba na temat swoich problemow, zainteresowan, kolegow, kolezanek dzieciak sie boi przeciwstawic tobie

naucz się pisać, Pani Przedszkolanko, bo kiepski przykład dajesz dziatwie.

posluchaj gowniaro od 25 lat mieszkam w Niemczech. wybacz ale pisze i mowie lepiej po niemiecku niz po polsku.

ja go nie biję. jak był dzieckiem, co jakiś czas dostawał klapsy. rozmawiam z nim o części spraw- to nastolatek, więc nie powie o wszystkim mamusi.

moze zle pisze po polsku ale wiesz co? NIE BIJE DZIECI! nawet przez mysl by mi to nie przeszlo spoliczkowac czy klapnac dziecko !!! i uwierz mi, ze tutaj bicie a nawet i klapsowanie dzieci jest srogo przesladowane i wszyscy pracownicy osrodkow dla dzieci MUSZA zglaszac siniaki itp do kierwoniczki. a ona to zglasza dalej do urzedu i pozniej sie takimi ludzmi zajmuja. ale w Polsce POTRAFICIE TYLKO PRAC TE WASZE DZIECI