Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam dzieci ,ale

UWAGA RODZICE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nie mam dzieci ,ale

UWAGA RODZICE!!! Nestle apeluje do wszystkich konsumentów, aby zwrócić kaszkę bananową ,okres przydatności do spożycia do 2012 roku, kod kreskowy: 761303308973, ponieważ istnieje możliwość, że zawierają kawałki szkła! Kopiuj na status, chociaż nie jesteś rodzicem. Możesz uratować życie jakiegoś dziecka.

Gość nie mam dzieci ,ale
Podnoszę

Gość van coxuu
to podnieś bo ja nie lubię się schylać

Oficjalne stanowisko dotyczące wycofania ze sprzedaży na terenie Francji jednej serii produktu Nestl Ptit Pot Banana W lipcu br. firma Nestl France zapobiegawczo i dobrowolnie wycofała z rynku francuskiego jedną serię odżywek dla niemowląt i dzieci Nestl Ptit Pot Banana, po znalezieniu szkła w jednym produkcie. Był to przecier bananowy w słoiczku, a jego pełna nazwa to: Nestl Ptit Pot Banana (seria L 10980295). Przy współpracy z odpowiednimi organami Nestl niezwłocznie podjęło wszelkie działania niezbędne do ustalenia przyczyny tego incydentu. Przeprowadzone dochodzenie wykazało, że był to odosobniony przypadek, ograniczony wyłącznie do jednego słoiczka. Powyższa informacja o sytuacji na rynku odżywek dla niemowląt i dzieci we Francji, dotyczy wyłącznie jednej serii odżywek na rynku francuskim. Seria ta była sprzedawana wyłącznie we Francji i nie dotyczy innych produktów oraz innych rynków. Wszystkie produkty dla dzieci i niemowląt sprzedawane przez firmę Nestl na rynku polskim są bezpieczne.