Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szz

facet nie chce isc do lekarza

Polecane posty

Gość szz

Ma tak raz na jakis czas ze ciśnienie mu wariuje i serce, obiecal ze do konca wakacji pójdzie do lekarza, teraz sie wymiguje. Mowi ze juz to umie kontrolowac nie pijąc kawy. Wiemy obydwoje ze to nie od tego ale nie wiem juz jak go namówic...szantaż nie wchodzi w gre

Gość dr Leona
cóż, niektórzy muszą miec wiekszą motywację np. zasłabnięcie, stan przedzawałowy albo zawał:( ile ma lat? waga w normie?

Gość szz
waga w normie, 19 lat. Dodam ze te problemy ma co jakis czas, około raz na 2 miesiące odkąd jednorazowo eksperymentował z dragami

Gość pienina29
może spróbuj go chociaz namówić na mierzenie cisnienia, np. rano, po pracy i przed snem, taki "dziennik" z miesiąca pokaże czy jest w normie czy wariuje to ciśnienie, może jak sam zobaczy nieprawidłowości to pójdzie do lekarza, nie wiem co radzić, są tacy ludzie, skrajnie nieodpowiedzialni, jakby nie zdawali sobie sprawy, że ich zycie może się skończyć za szybko

Gość szz
Jeszcze jestem w stanie zrozumiec ze popełnił błąd, młody to i głupie pomysły sie zdazają...Juz nie wiem co powiedziec. a ciśnienie na codzien ma w normie, tylko czasami wariuje. Jeszcze głupi mysli ze w czasie tych pogorszeń bierze ennarenal który jego matka bierze inna chorobe to wszystko bedzie ok...juz na niego siły nie mam ;/