Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amerikano

Jak odpisywać na oczka i wiadomości na Sympatii?

Polecane posty

Gość Amerikano

Od niecałych 24 godzin jestem na Sympatii, dostałam parę oczek i dwie wiadomości od facetów, którzy nie są w moim typie. Na dodatek piszą do mnie z drugiego konca Polski. Jak reagować na ich "zaczepki" ignorować czy coś napisać? Myśle ze wypada coś napisać ale nie wiem co pisać zeby ich nie urazić. Jak wy sobie radzicie z tym ?

Gość farmazony....
nic nie odpisuj...

Gość zupelnie niezrozumiana ;(
a masz wykupiony pakiet aktywacyjny za 10 zł?

Gość gananann
Jeśli wiadomości są kulturalne, to możesz grzecznie odpowiedzieć. Oczka od osób, które Cie nie interesują ignoruj.

hehe lepiej nie odpisuj gburom którymi nie jestes zainteresowana, ja raz napisałam takiemu po 50 chyba, że nie jestem zainteresowana a on że jestem głupia pusta itp. że jak moge go nie chciec itp . :D a ja mialam wtedy z 18 lat :o

Gość Amerikano
Nie chce dać się naciągnać na te "pakiety" i nie wykupiłam ich. a moze jednak coś napisać: Dzięki za zainteresowanie moją osobą ale nie jestes tym kims kogo szukam. ?

no to jak chcesz odpisać jak nie masz pakietu? nie wiem czy coś tam sie zmieniło bo od roku nie mam konta ale chyba nie da sie odpisać...

Gość farmazony....
żeby odpisac to trzeba kupić pakiet. na darmoche to możesz tylko wysłac oczka ale nie wiadomosc:)

Gość aekig
Oczko że strony męskiej to zainteresowanie. może iść za tym wszystko już spotkanie warte grzechu. .bez przesady. każda. szansa do sprawdzenia.powodzenia

Gość aekig
Prawie wszystkie kobiety po rozstaniach. tyle błędów. może trzeba zmienić strategię

Gość aekig
wszystkie damy liczą na rówieśników albo. młodszych! a młodsi licza. na. młodsze kobiety. kwadratura koła ?