Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia29

13 mies. roznicy miedzy dziecmi!

Polecane posty

Gość mamusia29

Ktos mial taka sytuacje? Moja tesciowa ma spora roznice wieku miedzy dziecmi, ale stwierdzila ze to "niby jak blizniaki, ale jeszcze gorzej:/" Moja corka ma 5 miesiecy, a ja sie niedawno dowiedzialam ze jestem w 4 tygodniu ciazy. Boje sie, dziewczyny jak dawalyscie rade? Czy ktos widzi plusy tej sytuacji? Bo ja nie moge ich dostrzec moze procz jednego wozka, ubranek i ogolnie rzeczy niektorych dla obu dzieci =(

Gość mamusia29
W tym czasie , w ktorym robisz takie głupoty, podejmij lepiej jakies działania w kierunku rozwoju osobistego. Pozdrawiam!

Gość dsaa
no nie za ciekawie.. zanim ten sie urodzi cora juz zacznie chodzic i wtedy bedzie troche przerabane bo bedzie trzeba za nia ganiac i tamtego pilmnowac ..eh zycie jest brutalne ;p

Gość mamusia29
:(

Gość cvvvvvvvvvvvvdcc
dobre strony - beda mogly nosic ubranka po sobie- zaoszczedzisz, jest szansa ze sie zaprzyjaznia ze soba, beda sie razem bawic bo nie bedzie miedzy nimi przepasci w postaci kilku lat co dopoki sie nie dorosnie jest jak przepaść stu lat świetlnych. beda mialy po sobie podreczniki do szkoly.. jak sie odchowaja to bedziesz miala spokoj z pieluchami. po porostu musisz przetrwac najgorsze a potem juz bedzie lżej.

Gość s92m3
to nic strasznego ! sama mam dwie dziewczynki, jest między nimi 11 miesięcy różnicy, są już duże, wymieniają sie ubraniami i mają wspólne tematy..a co do wychowania, to dacie sobie radę, a jak coś to na pewno teściowie pomoga jak to było u mnie, kiedy z mężem pracowalismy :)

Gość cvvvvvvvvvvvvdcc
mam w sumie kolezanki tak mi sie teraz przypomnialo - jest tylko rok miedzy nimi roznicy - ile miesiecy to nie wiem bo nie pytalam nigdy .. ale są najlepszymi przyjaciolkami swoimi, zawsze byly. mysle ze miedzy dziecmi w podobnym wieku jest lepsza więż niz np gdy jedno jest starsze kilka lat od drugiego. wtedy to starsze moze miec wrazenie ze to młodsze jest jak kula u nogi, nie beda sie rozumiec wzajemnie. chociaz to oczywiscie moze byc na odwrót. ale ja bym sie na twoim miejscu martwila tylko najblizszym rokiem moze dwoma.. dopoki niepowyratsaja z pieluch i nie stana sie bardziej samodzielne bo teraz faktycznie bedziesz miala pelne rece roboty i bedziesz jakby ich sluzącą bez czasu dla siebie. ale to minie i potem juz tylko z górki :)

Gość produkcja bachorów taśmowa
jak króliki,ale tępe dziecioroby

Gość mamusia29
dziekuje za mile slowa ;) i wsparcie , mam jednak nadzieje ze tym razem to synek