Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzwiniakkk

list.

Polecane posty

Gość juzwiniakkk

czesc, kiedys juz pisalam tu do ciebie. Zdecydowalam sie znow napisac, bo chce zebys wiedzial co czuje. pamietam te kilka dni spedzone z toba pamietam jakim byles wtedy czlowiekiem chodz moze to tylko moje wyobrazenie o tobie, moja fantazja. pamietam ze czulam zal tesknote i zlosc bylym bardzo mloda teraz tez jestem ale bogatsza o wiele doswiadczen i przezyc. nie chcialam zeby to sie kiedys skonczylo ale wszystko ma swoj koniec i poczatek od jakiegos czasu zaczelam znow o tobie myslec i nie moge przestac chodz wiem ze nic juz z tego nie bedzie. moze masz juz dziewczyne a moze zone i dzieci czas szybko ucieka.. nie chce nic ci zepsóć zycze ci szczescia ale chce zebys wiedzial jedno zawrociles mi w glowie i do tej pory nie moge sie z tym ogarnac. zostawialm meza jestem sama i nie szukam nikogo bo wiem ze nigdzie nie znajde faceta "idealnego" - z moich marzen. na razie musze ochlonac i napisze szczerze jesli mialabym wybrac z kim chce spedzic reszte zycia bez wachania wskazalabym na ciebie. dlaczego? moze sie myslisz co w tobie jest takiego niezwyklego? a moze dobrze to wiesz.. jestes cieplym pelnym uczuc czlowiekiem. jestes jedyny w swoim radzaju i masz to cos co dla mnie liczy sie najbardziej. mysle ze na dzien dzisiejszy tylko z toba bylabym szczesliwa... ale moja szansa minela bez powrotnie.. szkoda

Gość a ile m
smutne... napisz do tej osoby prywatnie, tu wątpliwe że przeczyta, chyba że o to chodzi...