Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem za PIS.ale uważam

wreszcie ktoś powiedział chłopom kim naprawdę są Brawo Hofman

Polecane posty

Adam Hofman powiedział o rolnikach głosno to co wszyscy myślą należy go cenić za to co miał odwage powiedziec bo jak dodtad nikt nie powiedział plebsowi prawdy w oczy Brawo panie posle

Ty durnoto, zamknij swój bezczelny pysk, jeśli nie masz świadomości o tym, jak ciężkie jest życie i praca na wsi, praca tych właśnie chłopów.

Gość a co ten cherubinek, może
wiedzieć, o rolnikach, a może się dowiedzieć, jak dostanie kłonicą, w ten głupi ryj.

Gość masturbator ideowy
ale on powiedział to co powiedział nie o rolnikach tylko posłach PSLu

Gość a co ten cherubinek, może
gówno, o wszystkich rolnikach, tylko Kaczor robi dobrą minę, bo wie że cherubinek przedobrzył.

mermoladka aco niby robia ci ciezko pracujacy chłopi????

nie jestem za PIS.ale uważam ale idiotyczne pytanie:O pracują koorwa?.. ale może to zbyt oczywiste, szukaj podtekstów:O

no jak chcą pieniądze to musza pracować Jak każdy !!!!!!! Oprócz tego ze "pracują" dostają dopłaty za fakt posiadania ziemi Ciekawe czemu ja nie dostaje dopłata za sam fakt czegoś posiadania Mermoladka -- proszę wioski-- nie unos sie tak

Gość we wpisach na wirtualnej
polsce, czytałem o żonie Hofmana, oj bardzo niemiłe to było, bardzo.

może mi opowiesz jak ciezkie jest życie na wsi Bo jak ja jadę na wies to widzę żuli w gumowcach z piwem lub winem pod wiejskim sklepikiem Masz na myśli ze trudniej się leczy alkoholizm na wsi ??

Gość masturbator ideowy
zesraj się z przejęcia :D bo Hoffman powiedział kilka zdań następny "dowód" na "głupotę i kłamliwość" PiS śmieszny jesteś

:O wychowałam się na wsi i znam to. ty skoro tak mówisz to nie wiesz co to znaczy, więc po co się mądrzysz? to tak, jakbym powiedziała: praca górnika na pewno nie jest aż taka zła. tyle tylko, że gówno o tym wiem. Pracujesz od świtu do nocy, fizycznie, nie piszesz jakiś tam papierków, na polu na skwarze, kiedy to tzw, żar leje się z nieba. I nie mów mi proszę, ze w miastach nie ma alkoholików:O:O:O

codziennie jade przez droge wokól pól i widuje tam chacharów sporadycznie --dwa moze trzy razy w roku cos ci sie pomemrało

a wiesz gówno--tu sie musze z toba zgodzić!!!!

Nie rozumiem czegoś...Skoro uważasz, że praca rolnika to takie kokosy, w dodatku jest miła i przyjemna to rzuć swoją ciepłą posadkę w formie prawdopodobnie wykorzystującej ludzi i przeprowadź się na wieś, kup sobie dom i grunty i zacznij pracować na roli. I wróć tu za rok, pogadamy, podzielisz się swoimi wrażeniami.:O Na pewno z bananem na ustach opowiesz nam, jak to cudownie jest oddawać buraki cukrowe po 16 gr za kilogram(!) a w sklepie za kg cukru płacić 4-5 zł. Będziesz zachwycony.:O

Gość Vandallism
Mermoladka zamknij psie japie :-O PSL glosowal ze GMO i tego im wies nie wybaczy

Gość Ready informationnnnnnnn
Zlikwidowac KRUS i niech rolnicy placa jak normali ludzie. Jebane kurestwo i zlodziejstwo!

A po co nam wybory? Rząd rządem, ale najgłupszy jest naród,polak sam sobie rządzić nie umie, bo jest idiotą, czego przykładem są osoby(niektóre) na kafe ,

Zlikwidowac KRUS zdajesz sobie w ogóle sprawę jakie różnice są w zarobkach pomiędzy niektórymi gospodarstwami a normalnym wynagrodzeniem w mieście? wielu rolników nie dałoby nigdy rady będąc na Zus-ie, ale ty wiesz przecież lepiej:O

Gość instruktor życia
a co ma PSL do wsi??? :D nazwę??? to banda darmozjadów z tym tępym cwaniakiem Pawlakiem na czele praca na wsi jest w sposób specyficzny obciążająca i jeśli chce się być poważnie traktowanym, to należy każdą pracę doceniać to co się tutaj dzieje, na tym topicu, jest przykładem jak bardzo ludziom mącą w głowie nieuczciwi politycy jeden działacz polityczny powiedział, że chłopi z PSLu (wyraźnie mówił o peeselowcach i to z tej reklamówki, czyli liderach, którzy dawno ciężkiej roboty w polu się nie tknęli /a może i nigdy/ takie z nich chłopy) durnieją gdy się załapią do sejmu ale premier podpuszcza ludzi, że niby Hoffman wyraził się pogardliwie o rolnikach ludzie myślcie trochę a nie słuchajcie wyrachowanego gracza, który WAMI rzeczywiście gardzi